habercim19.com özgür haber özgür yorum

Belediye'ye bir mesaj daha

YAŞAM

Çorum’da Gazi Caddesi’nde kuruyarak ömrünü tamamlayan ağaçların yerine yenilerinin dikilmediği, betonla kapatıldığı iddia edildi.

Çorum’da Gazi Caddesi’nde kuruyarak ömrünü tamamlayan ağaçların yerine yenilerinin dikilmediği, betonla kapatıldığı iddia edildi.

Konuya ilişkin şikayet ve talebini aktaran bir okur, “Gazi Caddesi’ndeki kuruyan bazı ağaçlar kesilerek yerlerine yeni ağaç dikilmiyor, beton dökülerek kapatılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü aradım. Bana verdikleri cevap şöyle: Önümüzdeki günlerde kar yağışı bekliyoruz. İnsanlar kar kütlelerine takılıp düşüyor. Akça ağaç ellerinde yokmuş. İhale usulü alınacakmış. Ağaçlar geldiğinde dikim yapılacakmış. ŞU anda ağaçların uyku zamanymış."ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (7)

sait 1 Yıl Önce

Böyle yazıyonuz başkan şimdi alınacak. Ağaç dikmiyor dikileni de söküyor diyecekler diye

Çorumlu 1 Yıl Önce

Birçok esnaf dükkanının önü kapanmasın, güneşi kesilmesin, görünürlüğü artsın diye ağaçların kabuğunu soyup kuruması için uğraş veriyor. Kabuğu soyulan ağaç görürseniz hangi dükkanın önünde olduğuna bakın, sorumlu muhtemelen odur.

MFC19 1 Yıl Önce

MADEM KAPATIYORSUNUZ ,HEMEN YANINA UYGUN YERE İŞARETLEYEREK YENİ DİKİM YERİ BELİRLENEBİLİRMİŞ, ÇOK TEPKİ GÖSTERİLMEZMİŞ,TAKİPCİSİ OLALIM İNŞALLAH

Adem 1 Yıl Önce

Eleştirmek iyidir ama yapıcı olursa. Bu mevsimde ağaç dikilmesi uygun değildir kasım ve mart ayı uygundur. Laf olsun diye konuşmamak gerekir.

murat 1 Yıl Önce

ağaçların dibine pis yağlı suyunu döken lokantacılar var. kuruması için uğraş verenler de var. yahu arkadaş ne dandik adamlar var !! tam sopalık.

vatandaş 1 Yıl Önce

Belediye yeterince yeşil alan oluşturuyor. Ağaçta dikiyor.Bu konudaki eleştiri haksız

çorum 1 Yıl Önce

Bir esnaf ağaç kurusun diye böyle birşey yapacağını sanmam. İspatlamak gerekir. TAKİP EDİLİP GEREĞİ YAPILMASI GEREKİR. Varsa öyle bir şey kuru ağacın önündeki dükkandan alış veriş yapmayın.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.