habercim19.com özgür haber özgür yorum

Belediye’ye ‘KAR’ eleştirisi

YAŞAM

Yoğun kar yağışı sonrası günlük hayatta bazı aksamalar yaşanırken, bazı vatandaşlar Çorum Belediyesi'nin karla mücadelede geç kaldığı görüşünde...

Çorum’da kar yağışı hayatı etkilerken, bazı vatandaşlar yağış sonrası oluşabilecek muhtemel aksaklıklara karşı zamanında müdahale yapılmadığı görüşünde.

Kar yağışının etkili olduğu merkezde yayalar kaldırımlarda yürümekte zorlandı. Akkent, Mimar Sinan Mahallesi ve Bayat Gediği civarında kar yağışı nedeniyle özel halk otobüslerinin seferleri aksadı. Otobüs duraklarında uzun süre beklemek zorunda kalan vatandaşlar işlerine gecikti. Akkent Mahallesi’nde otobüsler rampaları çıkmakta zorlandı, hatta mahalleye ekmek servisinde bir süre gecikme yaşandığı belirtildi.

Her üç bölgede yaşayan vatandaşlar, Çorum Belediyesi’nin karla mücadeleye geç başladığı, kar kürüme ve iş makineleri ile tuzlama ekiplerinin sahaya geç intikal ederek zamanlama hatası yaptığı görüşünde.

Yorumlar (13)

adem 5 Yıl Önce

daha bir kaç gün önce belediye hazır tarzı haberler çıktı ve başkan gül den çok ümitliydim. bu sabah binevler tarafında bir metre karı görünce hayal kırıklığına uğradım. başkan seçilmeyecek diye saldı gitti. kars mı çorum mu belli değil.

çorumlu 5 Yıl Önce

aynen haberinize katılıyorum saat 7:30 bayat gediğinde otomobiller ilerleyemiyordu. perşembe pazarının olduğu yerde çalışma yoktu ve şehir merkezinde bile ulaşım sıkıntılıydı, birilerinin buna dikkat çekmesi lazım

Kenann 5 Yıl Önce

Daha bir gün önce Belediye olarak teyakkuz halindeyiz diye acıklama yaptılar.. Allah'dan hazırlık yapmışlar yoksa maazAllah bitmiştik

Kaan 5 Yıl Önce

Alkent mahallesi felç, bütün araçlar mahsur kaldı

Sözüm Meclisten içeri 5 Yıl Önce

Zarar veriyorsa seçimi beklemeden alınmalı görevden. Bunlar gibilerin bu davada yeri yok. Gökkubbe de bir nahoş sada bırakarak gidiyorsun ey yolcu.

tolga 5 Yıl Önce

Tam bir rezaletti bırakın yan yolları ana yollarda bile çalışma yoktu.. Artık yeni belediye başkanımız inşAllah, maşAllahla yolları açar!!!!

Hasan 5 Yıl Önce

Buharaevler otobüsleri sabah seferlere gelemedi tıklım tıklım otobüsle geç kalarak işimize gittik daha 1 otobüs dolusu vatandaş duraklarda kaldı otobüs yoğunluktan alamadı bu nasıl bir anlayıştır 3-4 saat yağan kar meteorolojinin 5 gün önceden uyarmasına rağmen bu kadar hayatı nasıl felç ediyor anlamadım 1-2 ay içerisinde Çorum belediyesinin yaptıklarını yani yapamadıklarını hayretler içerisinde izliyoruz şimdilik

Kar yağmasını bekledik 5 Yıl Önce

AK sigorta,pardon AK parti belediyesi,ana caddeler bile kar yağışına teslim olmuş durumda...

Mertçe 5 Yıl Önce

Zeki Gül'ün başkanı olduğu belediyeden bir şey bekleyenler hayal kırıklığına uğradılar.

Emre Ak 5 Yıl Önce

Belediye mi ? O ney ya Çorumda öyle bir şey mi var, varlığını hiç hissetmedik.

Çorumlu 5 Yıl Önce

Çorum belediyesi kar geliyor diye kar mücadele araçlarını hazırladı ,ancak araç operatörleri neye mücadele edeceklerini kavrayamamışlar.En büyük suç karla mücadele birimi başındaki başkan yardımcısının, biz kimseye kızmıyoruz ancak ÇORUM bunu hak etmiyor.

Cihan 5 Yıl Önce

Sizin dava dediginiz vede secilmeyincede hizmeti aksatarak adeta vatandaşa ceza veren bir düşünceye bir dahaki başkan seçilince nasıl.olacak velevki meteorolojinin uyarısına rağmen hazırlik yapmayan bir belediye anlayışı istemiyorum ben şahsen atık suya gelince her ay alan hizmete gelincede vatandaşa ceza veren bir anlayış artık ağır geliyor bu güzelim memleketime hem yerel hem genel seçimlerde bir dönem olsun bir ceza verilmeliki kendilerini tepeds görenler aklını başına alsınlar .

Güzelll 5 Yıl Önce

İnşAllah inşAllah :))

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.