habercim19.com özgür haber özgür yorum

Binicilikte Çorum rüzgarı

YAŞAM

Türkiye Binicilik Federasyonu Pony Ligi 7’inci Ayak Müsabakalarına Atahan Atlı Spor Kulübü'nün sporcuları damga vurdu.

Türkiye Binicilik Federasyonu Pony Ligi 7’inci Ayak Müsabakaları geçtiğimiz günlerde Ankara Baskent Binicilik Kulübü’nde gerçekleştirildi.

SUDENAZ BİRİNCİ OLDU

Müsabakalara Çorum’u temsilen 5 sporcu ile katılan Atahan Atlı Spor Kulübü, ilk günkü yarışmalarda 30 cm engel atlama müsabakalarında Sudenaz Önen ile birincilik, 50 cm engel atlama müsabakalarında Ebrar Ecrin Çeten ile 2’incilik, Pony Egufun başlangıç seviyesi yarışmalarında Defne Yalçın 5’incilik elde etti. Egufun eğitim seviyesinde ise Sedef Ünlü parkuru hatasız bitirerek sıralamaya girdi.

ÇORUMLU SPORCULARIN BAŞARISI

İkinci gün müsabakalarında ise 60 cm yarışmada ise Sudenaz Önen yine 1’inci olurken, Mustafa Kabasakal 30 cm engel atlama yarışmalarında 1’inci, Ebrar Ecrin Çeten 30 cm engel atlama yarışmalarında 3’üncü oldu.

Kulüp, sporcu ve antrenörleri başarılarından dolayı tebrik etti.

19 HAZİRAN'DA ÇORUM'DA YARIŞMA VAR

Türkiye Binicilik Federasyonu resmi takvimine göre; 19 Haziran 2022 Pazar günü Atahan Atlsporlar-Ahalteke Atlıspor Kulübü Engel Atlama Yarışmaları Atahan Atlspor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek. 30 at ve 50 sporcunun katılımı ile toplam 6 farklı müsabaka yapılacak.

Tüm sporseverler müsabakalara davetli.

A

Yorumlar (4)

YÜZ İFADESİ 2 Yıl Önce

GURUR TABLOSU MAŞALLAH

Burhan demigan 2 Yıl Önce

????????????sporcularımızın aynı özgüvenle başarılarının devamını diliyorum, tebrikler.

Bi ilgili 2 Yıl Önce

Önemli ve nitelikli bir spor olan at biniciliğin daha iyi seviyelere gelmesi için herkes destek vermeli ,yapılan organizasyonlara dahil edilmeli.. tebrikler Atahan

Destek Şart 2 Yıl Önce

Güzel bir başarı. Devamı için destek şart.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.