habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bir güzel iyilik hareketi

YAŞAM

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir grup lise öğrencisi, okul çıkışı kendilerinden yardım isteyen yaşlı kadını geri çevirmedi.

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir grup lise öğrencisi, okul çıkışı kendilerinden yardım isteyen yaşlı kadını geri çevirmedi. Tıkanan soba bacasını temizleyen öğrencilerin bu davranışı takdir topladı.

YAŞLI KADIN YARDIM İSTEDİ

Ömer Derindere Fen Lisesi’nden bir grup öğrenci, okul çıkışında Koyunbaba Mahallesi’nde yaşayan yaşlı bir kadının yardım isteğini geri çevirmedi. Yaşlı kadın evinin tıkanan soba bacasının açılması konusunda öğrencilerden yardım istedi. Yardım talebini geri çevirmeyen öğrenciler tıkanan soba bacasını temizledi. O anlar ise tesadüfen bölgeden geçmekte olan okul öğretmenlerinden Abdullah Kanıtemiz’in cep telefonu kamerasına yansıdı. Yaşlı kadının öğrencilere, "Allah razı olsun, Allah her şerden korusun. Kimsem olmayınca böyle oluyor, kendi başıma olmuyor” dediği anlar da görüntülere yansıdı.

GENÇLERE ÇAY İKRAM ETTİ

Baca açıldıktan sonra yaşlı kadın öğrencilere çay ikramında bulunurken, öğrencilerin örnek davranışı vatandaşların da takdirini topladı.


İHA

Yorumlar (5)

Öğretmen 8 Ay Önce

İnsanın mayasında iyilik kötülükten her zaman fazladır. Gençleri tebrik ediyorum.

Vatandaş 8 Ay Önce

Aferim gençler.

Bizim gobeller 8 Ay Önce

Helal olsun GENÇLİK.

Batandaş 8 Ay Önce

Helal olsun gençler çok özledik bu manzaraları Allah razı olsun sizden

Tedbir 8 Ay Önce

Gençler keşke itfaiyeci arkadaşlara haber etseydiniz sizin için kolay olsada tecrübe ve risk faktörleri önemli.... Aileler sizi sokaktan bulmadı... Aferin yinede

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.