habercim19.com özgür haber özgür yorum

'Bıraksak Çorum'u da temizleyecekler'

YAŞAM

Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner, ilçede temizlik yapan işçilerin fotoğrafını paylaştı, bir de espiri yaptı.

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, sosyal medya hesabından temizlik ekiplerinin ilçe sokaklarında temizlik yaptığı fotoğrafları paylaştıktan sonra bir de espri yaptı.

Sungurlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin cadde ve sokaklarda yaptığı genel temizlik çalışmasına dikkat çeken Şahiner, “Bıraksak bizim ekip Çorum sokaklarını da temizleyecek. İç Anadolu'nun en temiz ilçesi Sungurlu."dedi.

Yorumlar (6)

Şahiner 3 Yıl Önce

Ayda yılda bir fotoğraf çekip çalışıyor gibi gözükmekle olmuyor Sorun bakalım o sokakta duranlara senede kaç sefer temizleniyormuş

Çorumlu 3 Yıl Önce

Sungurlu belediyesi çalışan bir belediye. Temiz güzel bir ilçe. Kolay gelsin herkese.

Çorumlu 3 Yıl Önce

Laf sokmayı bırak işine bak sen başkan efendi Çoru Sungurludan kirli değil. terbiye meselesi.

Sungur 3 Yıl Önce

Sürekli sungurlu şahiner haberi yapılıyor sungurluyu biliyoruz aynı sungurlu bi halt yok yani aynı giden rektör gibi hep medyaya oynuyor

Sungurlu 3 Yıl Önce

Boş muhabbetlere devam , nerde peynir ayakkabı fabrikalari. Sungurly göç vermeye devam ediyor. Sende muhalefet parti lideri gibi takinmaya devam et. Verdiğin sözleri tut yeter. Reklam yapmayı bırak .

Temizlik imamdandır. 3 Yıl Önce

Tutma,bırak gelsinler.Çorum şehrini de temizlesinler.Hatta devam etsinler.Sırada Mezifon var.Yoruldukları yerden geri dönerler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.