habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çağdaş’a yeni görev

YAŞAM

Hemşehrimiz Halit Çağdaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Daire Başkanı olarak atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü Mali Hizmetler Daire Başkanı hemşehrimiz Halit Çağdaş, aynı bakanlıkta Dış İlişkiler ve Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Daire Başkanı olarak atandı.

AK Parti Çorum eski Milletvekili Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım’ın TBMM’de üç dönem danışmanlığını üstlenen Çağdaş, ilk memuriyet hayatına Antalya Kemer Adliyesi’nde Zabıt Kâtibi olarak başladı. Daha sonra sırasıyla PTT Genel Müdürlüğü emrinde memur, Çorum Valiliği Sosyal Etüt Proje Müdürü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzman, son olarak Çalışma Genel Müdürlüğü Mali Hizmetler Daire Başkanı görev yaptı.

Çağdaş, yeni değişiklikle aynı bakanlığın Dış İlişkiler ve Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Daire Başkanı oldu.

Yorumlar (2)

Kenann 6 Yıl Önce

Bir insan bu kadar donanımlı olunca, tüm kapılar açılıyor. Yeni Hükümet kurulunca bu vatandaş ekonomiden sorumlu bakan olur.

adsiz 6 Yıl Önce

Allah yürü ya kulum demiş.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.