habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'da yoğun denetim

YAŞAM

Çorum'da asayiş ve güvenliğin sağlanması için yürütülen çalışmalar çerçevesinde motosiklet, traktör ve servis araçları denetlendi.

Çorum'da asayiş ve güvenliğin sağlanması için yürütülen çalışmalar çerçevesinde motosiklet, traktör ve servis araçları denetlendi.

EŞ ZAMANLI 13 İLÇEDE YAPILDI

Eş zamanlı olarak il merkezi ve 13 ilçede 28 noktada gerçekleştirilen denetimlere 55 ekip ve 161 polis memuru katıldı. 10.00 ile 18.00 saatlerinde gerçekleştirilen 8 saatlik uygulamada, 151 motosiklet sorgulanırken bunlardan bir adet çalıntı, iki adet tescilsiz ve bir adette haciz yakalamalı olmak üzere toplam 4 motosiklet trafikten men edildi.

TRAFİKTEN MEN

46 traktör ile 25 servis aracının sorgulandığı uygulamada iki traktör trafikten men edilirken 302 araç ile 831 şahsın sorgulandığı denetimlerde, iki araç trafikten men edildi, araması olan bir şahıs yakalandı.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

Yorumlar (12)

İskilipden 9 Ay Önce

Traktör römorklarında reflektör yok Uyarı lambesı da olmalı

Matşah 9 Ay Önce

Tebrikler denetimler devam etmeli

Vatandaş 9 Ay Önce

Motorsiklet kullanan kişilerde kask yok, ehliyet yok , kaldırımlarda motorsiklet kullanıyorlar, kaldırımlar yayalara ait diye biliyoruz, yanından geçtiği zaman insanlar korkuyor, lütfen denetim yapın.

Mustafa 9 Ay Önce

Aynen bu şekilde denetimler artarak devam etmeli suçlular cezalandırılmalı

Emekli 9 Ay Önce

Allah rızası için kaldırımda gezen motosikletlileride bir yarın ceza verin illa birine çarpmasını beklemeyin

Garip bı kul 9 Ay Önce

Elinize sağlık keşke sanayi yolunda da yapsanız sanayide odalar çok eksoz kirliliği varki onlarda bu uygulamadan yararlanmış olurlardı

Celalettin Güher 9 Ay Önce

Traktör lerde reflektör ,sinyal lambalar,tepe lambası yanmıyor,asıl denetim gece 11 den sonra olmalı piyasa o saat in canlanıyor.Motosikletleri çocuklar kullanıyor.

Mağdur 9 Ay Önce

Bu haberle ilgili bir kaç defa yazdım ama hiç ilgilenilmedi. Çevre yolu pazartesi pazarının önünden Samsun istikametine doğru yada Ankara istikametine büyük yarış motorları çok yüksek eksoz sesi ve hızla zaman zaman gidiyor.Binevler kavşağında kameralar var bunlar tespit edilmesi cokmu zor. Bu motorların sesinden evin içerisinde etkileniyorum.

Hakan 9 Ay Önce

Vatandaşın sorunlarını görüp çareler üreten sayin valiye teşekkür ederim. Unutmuştuk devletin millet için olduğunu.

Sade vatandaş 9 Ay Önce

Kaldırımda motorlu bisiklet sürenlere ceza kesin, Birde sis farı yakıp gezenlere ceza kesin, sonuçta keyf için yakıyorlar.

Sade vatandaş 9 Ay Önce

Emniyet müdürüne teşekkürler, böyle devam eder inşAllah, temiz Çorum istiyoruz.

Sibel 9 Ay Önce

15 16 yaşındaki çocukların altına araba veriyorlar traktör veriyorlar bunların önleminin alinmasini istiyoruz yollarda her zaman görüyorum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.