habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'un gelini oldu

YAŞAM

Çorum’un Laçin İlçesi eski Kaymakamı Emine Karataş, Çorum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü çalışanlarından Mesut Yıldız ile evlendi.

Çorum’un Laçin İlçesi eski Kaymakamı Emine Karataş, Çorum’un gelini oldu. Karataş, Çorum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Mesut Yıldız ile evlendi.

1995 Yozgat doğumlu olan Emine Karataş, 2019 yılında Çorum’un Laçin İlçesinde Kaymakam Vekilliğine görevlendirildi. Daha sonra kurs eğitimi için Ankara’ya giden Karataş, son kararnamede Nevşehir’in Acıgöl İlçesine Kaymakam olarak atandı.

NİKAHI BAŞKAN AŞGIN KIYDI

Çorum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personellerinden Mesut Yıldız ile hayatını birleştiren Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş'ın nikahlarını Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın kıydı. Anitta Otel'de gerçekleştirilen düğüne AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve Belediye eski Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar (9)

adsız 3 Yıl Önce

MaşAllah ne maske var.Nede sosyal mesafe.Hemde kapalı alan...Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun

Çorumlu 3 Yıl Önce

Mesut Yıldız Çorum un sevilen ismi yolun açık olsun Çorum seni çok seviyor

Mehmet 3 Yıl Önce

Çorum umuzun Gururu yıldızı Aslan Mesut bey.

Ahmet 3 Yıl Önce

Türkiyemizin gururu bu güzel çift

bülent 3 Yıl Önce

ömür boyu mutluluklar dilerim

yasir 3 Yıl Önce

mutluluklar dilerim

kemal 3 Yıl Önce

çağdaş güzel çift mutluluklar

ömer 3 Yıl Önce

kıymetli müdürüm mutluluklar dilerim.

Sehirli 3 Yıl Önce

Çorum böyle düğün görmedi ilahisi geleneksel folklor gösterileri çorum beşlisi halk müziği konserleri Çorumumuza özgü oldu güzel çiftçimize mutluluklar dilerim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.