habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorumlu Tıp Profesörü vefat etti

YAŞAM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin başarılı hocalarından Prof. Dr. Kemal Karakaya vefat etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin sevilen hocalarından Çorumlu Prof. Dr. Kemal Karakaya hayatını kaybetti.

Bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi gören ve iki çocuk babası olan Karakaya'nın eşi Dr. Nuran Karakaya da Kulak Burun Boğaz doktoru olarak görev yapıyor.

1986 yılı Çorum Lisesi mezunu olan Karakaya, üniversite öğrenimini Hacettepe Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştı.

Çorum merkeze bağlı Morsümbül köyü nüfusuna kayıtlı olan Prof. Dr. Kemal Karakaya için bugün görev yaptığı Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde bir tören düzenlendi.

Törenin ardından memleketi Çorum’a gönderilecek olan Karakaya’nın cenazesinin yarın Morsümbül Köyü’nde toprağa verilmesi bekleniyor.

Yorumlar (3)

Bekir YAĞLI 10 Ay Önce

Hocam Allah rahmet eylesin Mekanın cennet olsun Allah Ailene ve yakınlarına sabır versin inşAllah Tam verimli çağında insanlara yardımcı olacağın sırada vefatına çok üzüldüm

İSML 10 Ay Önce

Kısa bir süre de olsa bizim dersimize girmişti sevimli saygılı çok iyi bir insandı, Allah rahmet eylesin

Ali Cemal AĞIRMAN 10 Ay Önce

Prof Dr Kemal Karakaya Çok seviyorduk sizi Neden bizden habersiz Karar verdin Beü den ayrılmaya Neden, niçin küsüp bize Ansızın gittin Halk adamıydın Halk doktoruydun Bizleri yetim koydun Çok hemde çok Seviyorduk sizi Prof Dr Kemal Karakaya Asaletinle, özümle öyle güzel Öyle koca yürekli Bir genel cerrahi hocasıydın Prof Dr Kemal Karakaya Göz yaşlarımız sel oldu bu gün Seni uğurlarken İnanamadık bu ani acı dolu Ayrılığa Yıldızlar üzerine yağsın Mekanın cennet olsun Allah gani, gani rahmet eylesin Seni şimdiden çok özledik Prof Dr Kemal Karakaya VAllahi billahi, tAllahi Çok büyük bir değerdin O yumuşak uslubun İnsana verdiğin değerle Dik onurlu duruşunla Bal kaymak şekerdin Çok büyük oyun oynadın Biz sevenlerine Prof Dr Kemal Karakaya Nice yürekler ağladı Bu ani ayrılığa Söz insanlık sözü, Seni yaşayacağız Beü de prof Dr Kemal Karakaya ______şair 67 _______ Ali Cemal AĞIRMAN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.