habercim19.com özgür haber özgür yorum

Engelli oğlunun maaşıyla yardım kolisi bağışladı

YAŞAM

Sungurlu'da Durmuş Ayılgan isimli baba, oğlunun engelli maaşından ayırdığı parayla yardım kolisi bağışında bulundu.

Çorum'un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in öncülüğünde başlatılan yardım seferberliğine destek çığ gibi büyüyerek devam etti.
Son olarak Durmuş Ayılgan isimli baba, oğlunun engelli maaşından ayırdığı parayla yardım kolisi bağışında bulundu. ‘Bu zor günlerde çorbada benim de tuzum bulunsun’ diyen Ayılgan,"Bu günler çok zor günler. Evine bir ekmek götürmeyen kardeşlerimiz var. Biz bizden daha zor durumda olanları düşünmek zorundayız. Benim vaadim vardı. Oğlumun engelli maaşından artırdığım miktarla yardım etmek istedim. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' dedim ve benim de çorbada tuzum bulunsun istedim. Rabbim hepimize yardım etsin, en kısa zamanda bu illet hastalık defolsun gitsin inşallah" dedi.
Durmuş Ayılgan’ın hassas ve anlamlı davranışı sonrası duygulandığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce," Durmuş amcamı ben biliyorum. Durumunu geçim şartlarını gördük. Allah kendisinden razı olsun. Bugün bu davranışıyla bir çok insana örnek olmalı kendisi. Kuru ekmeğini paylaşmaktır bunun adı. Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah”

Yorumlar (1)

adsız 4 Yıl Önce

Helal olsun.Yüreği güzel insan.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.