habercim19.com özgür haber özgür yorum

Gazi Özkubat’a geçmiş olsun ziyareti

YAŞAM

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, önceki gün geçirdiği rahatsızlık sonucu Medicana Hastanesi’ne kaldırılan CHP eski il başkanlarından Gazi Özkubat’ı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Yapılan açıklamaya göre, Gazi Özkubat’la yakından ilgilenen Milletvekili Köse, aynı zamanda hemşehrimiz olan Doç. Dr. Hasan Uçar’dan da Özkubat hakkında bilgi aldı. Özkubat’ın sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenince, hastane kafeteryasında bir süre Gazi Özkubat’la sohbet etti.

Sohbette siyasi konulara da değinen Özkubat, CHP İl Başkanlığı görevinde de bulunan Köse’nin gerek İl Başkanlığı döneminde, gerekse Milletvekilliği sırasında çok başarılı çalışmalara imza attığını, başarılarının önemli izler bıraktığının altını çizerek, “Eğer başarılı ve takdire şayan çalışmalarınız olmasaydı Milletvekili de olamazdınız.” diyerek övgüsünü dile getirdi.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de, “CHP Çorum teşkilatlarında iz bırakan değerli İl Başkanlarından birisi de Gazi Özkubat’dır” diyerek sağlıklı, mutlu, uzun ömürlü bir hayat temennisinde bulunarak hastaneden ayrıldı.





Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.