habercim19.com özgür haber özgür yorum

İmamoğlu’ndan Mecitözü’ne otobüs

YAŞAM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çorum’un Sungurlu Belediyesi’nden sonra Mecitözü Belediyesi’ne halk otobüsü verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çorum’un Sungurlu Belediyesi’nden sonra bir halk otobüsü de Mecitözü Belediyesi’ne verdi.

Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, araç filolarına bir adet Solo Mercedes otobüs eklendiğini duyurdu.

Halk otobüsünün hemşehrilerine hayırlı olmasını dileyen Aylar, katkılarından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

Yorumlar (26)

iistanbulda yaşayan çorumlu... 3 Yıl Önce

ekrem başkana helal olsun.Sungurludan sonra mecitözünüde de yardımını yaptı.Sayın İmamoğlu istanbul halkının sevgisini kazandı.Halk sayın imamoğluna inandı ve seçimi 829.000 oy farkla kazandırdı.Sayın İmamoğlunun önü açık 2028 veya 2033 de Cumhurbaşkanı,

Bir 3 Yıl Önce

Eski, otobüsleri atacağı yere, ilçelere, köylere gönderiyor, İstanbul halkını bulaş olsun diye uğraştı sefer sayısını azalttı cogaltacagi yerde otobüslere dezenfektan koymadı otobüsleri çürümeye terk etti garajlarda dronlarla çekilmiş fotoğrafları var, çürümüş, otobüsleri dağıtıyor, insanları toplu ya, hayvan istifler gibi istifliyor binmek zorunda kaldıkları için biniyorlar köylüyü Cahili kandırıyor.

Bir 3 Yıl Önce

İstanbul'da Toplu taşıma araçlarına istifledi insanları bulaş olsun, diye, İstanbul'a yaptığı bir icraat yok.yalan çok

Eren Erenoğlu 3 Yıl Önce

İstanbulu akp yedirmedi diye Ekrem İmamoğlunu karalamak çok ayıp, akp.liler bağışlamak çok güzel

Vatoz 3 Yıl Önce

Akkoyun yorumlarından, yalanlarından bıktık yazmayın

İst 1 3 Yıl Önce

Çöpe atılan eski otobüsleri veriyor yenisini versene yalanla dolanla kimi kandırıyorsun ekoooooo

Yılmaz 3 Yıl Önce

O eski diye beğenmediğiniz otobüs varya belkide.tek tekerleğini alamayacaklar yorum yapıyor ekrem imam oğlunu hala hazmedemiyorlar

1234 3 Yıl Önce

Sanki babasınin otobüsünu veriyor.Yarın Danistay hesaplarında külüstür otobus 3 tl.ise; hesapta o' deger milyar olarak girer.İstanbulda otobüs fazla ise Yavuz Türk Mh.lesinde nefen saatlerce üsküdara gitmek icin otobuş bekler insanlar..? 2 saat 27 dakika sonra geldi heyyy imaminoğlu hey..Sen ancak militan zihniyetı poh poh larsın döğŕu ve gercege gel. Yarın bunların hedabinı birilerı soracak, show yapmaya devam et. Halice bir bak ..k kazanına döndü. Meve gitsinde bir hava alsın halic kiyilaŕında ğönlü de acılıŕ cigerleride.

Pariste yaşayan çorumlu kezban 3 Yıl Önce

Biz almayalım.. çok istiyorsanız ömür boyu sizlerin belediye başkanı olarak kalsın.. hayrını görün...

Mendo 3 Yıl Önce

Ey akp liler İstanbul'da arpaniz kesildi kütük açınız var çekiyorsunuz hiç birşey yapmasada bir şeyler yapılıyor en azından çalmıyor yandaşlara peşkeş çekmiyor.

Reiiiis 3 Yıl Önce

REiS, metroyu metrobüsü tünelleri Marmaray Avrasya köprüler şehir Hastaneleri yapıldı IMF ye borcu kapattı, İstanbul'da hava kirliliğimevcuttu gazeteler maske dağıtmaya başlamıştı İstanbul'da yaşayanlar bilir Haliç temizlendi, 80 90 yıldır tetmizlenmiyen, Haliç, İstanbul Havaalanımızı Diamond EN BÜYÜK üstün kalite ödülü aldı, hayatınızda öyle tüneller mi GÖRDÜNÜZ,karacahiller,İstanbulotobüs sıkıntısı çeksin, çürümeye terk ettiği otobüsleri kandıracak kişileri buluyor.

Doğruyu söyleyen 3 Yıl Önce

Gerçekten Mecitözü Belediye başkanının çalışmadığını anlıyoruz.

Bir bilen. 3 Yıl Önce

Vah, vah, yazık bu sayede, Sungurlu, Mecitözü Belediye başkanının küçük işlerle uğraştığını anladık.

Erkan 3 Yıl Önce

Helal olsun 18 yıldır eskisini bile veren yoktu

REiS in Emrinde.olan kişi 3 Yıl Önce

O, Eski Otobüste, ak partiden kalan, Otobüs.

Vatan 3 Yıl Önce

Sungurlu, Mecitözü Belediye başkanlarının, çalışıyor gözüküyor, ak Parti'nin aldığı eskimiş otobüsleri halkına layık gördü.

Dürüst 3 Yıl Önce

Yılmaz adlı yorumcu, ak Parti'nin aldığı otobüs eskidi, tekerleğinin, bile ne kadar pahalı olduğunu söylüyorsun, ya yenisi ? BAK Belediyeleriniz alamıyor, ak Parti'nin aldığı eskimiş otobüslere bile hayran kaldın.

19 3 Yıl Önce

NİYE yorumlarımı yayınla, habercim19.

REİSİNDE, değerini, anlarlar,bu... 3 Yıl Önce

Otobüs ün eski tekerleğine bile pahalı diyor, YORUMCU o otobüs al partiden kalma, hiç yenisine methiyeler, lmedi.

Ahmet 3 Yıl Önce

Çekemeyenler laf atıyorlar akpli belediyelerin 25 yıllık pisliklerini çıkarıyor diye elinizden geleni yapıyorsunuz bir gün önce ekmek arabalarını yasaklıyorlar ertesi gün halktan tepki alınca çark ediyorlar

Oy yok 3 Yıl Önce

Akp ye oy moy yok. Akp fakiri ederken zengini zengin etti. Cevremde onlarca akp li chp de dönüş yapti. Herkes gözünü açsın

Dürüst 3 Yıl Önce

80- 90 yıldır yapılmayan şeyler yapıldı, CHP ne yaptı koca bir sıfır ak Parti'nin aldığı otobüs un eskisine bile nasıl sevindiniz.

Onuç 3 Yıl Önce

Yayınlayın lütfen diğer yorumlarıda.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN 3 Yıl Önce

ak Parti'nin, aldığı eskimiş otobüsleri, vermiş.

Ahmet 3 Yıl Önce

Tamır ettirmeyin geri ister masraflar boşa gider

Zahit Günay 3 Yıl Önce

Helal olsun 1 otobüs 1.000 kişiyi taşır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.