habercim19.com özgür haber özgür yorum

İskilip yolunda taşkın

YAŞAM

Kızılırmak-İskilip karayolu üzerinde taşkın meydana geldi.

Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde bulunan hidroelektrik santraline su taşıyan kanalın duvarı çöktü. Kızılırmak-İskilip karayolu üzerinde taşkın meydana geldi.

Yaşanan taşkında yaklaşık 300 dönüm tarım alanı sular altında kaldı.

İlçeye bağlı Karaömer köyünde bulunan özel bir firmanın işlettiği hidroelektrik santrali (HES) kanalının duvarı henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü.

Çökme sonucu Kızılırmak-İskilip karayolu üzerinde taşkın meydana geldi.

Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olayda çevrede bulunan yaklaşık 300 dönüm tarım alanı zarar görürken, taşkın sonucu yolda da çökmeler meydana geldi. Bozulma yaşanan Kızılırmak-İskilip yolunda Karayolları ekiplerinin çalışmaları sürerken, ulaşım da jandarma ekiplerinin kontrolünde sağlandı.

Yorumlar (1)

Kenan 3 Yıl Önce

bu yolun yükseltisi az dolgu ile yükseltilmesi gerekli öte yandan Bayat Kızılırmak kavşağı arazında 15 km civarı yapımo bekleyen bölüm var. göçen ve yeniden trafige açılan sölamde asfalt kelitesi düyük çukur ve çıkırtılar var.ILGİLENMEK GEREKLİ BİTSİN artık bu yol muhabbeti 20 25 günde biter iki tarafda ama? neden? niçin? ilgilenen varmı? uyaran varmı? MİLLİ SERVET hem yoller hem areclarımız

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.