habercim19.com özgür haber özgür yorum

İskilipli Atıf Hoca anılacak

YAŞAM

skilipli Atıf Hoca'yı şahadetinin 98. sene-i devriyesinde çeşitli etkinliklerle anılacak.

Hitit Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Buzçölü Gençlik Oluşumu ve Atıf-Der İskilipli Atıf Hoca'yı şahadetinin 98. sene-i devriyesinde çeşitli etkinliklerle anacak.

4 Şubat Pazar günü kabri başında ve öğle namazında İskilip'te dua programları akabinde aynı gün akşam Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda Buzçölü Gençlik Oluşumu öncülüğünde ünlü yönetmen Mesut Uçakan'ın katılımı ile bir söyleşi programı icra edilecek.

İskilipli Atıf Hoca'nın hayatından bir kesit alan ‘Kelebekler Sonsuza Uçar’ filminin anatomisinin yapılacağı bu programa tüm Çorumlular davetli.

Yorumlar (27)

Öz İskilip li 4 Ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

iskilipli 4 Ay Önce

ilçe de şu an gündem seçimler peki seçim yapılacak kurumda 420 olmuş çalışan sayısı Büyükşehir belediyesi mi acaba nedir bu kadar personel yoksa seçim önü 500 e yaklaşır mı acaba böyle gidişle sonra ne olacak gelen insan hali ile çıkış vermek zorunda kalacak ki bu sefer eski girenler bu işe girmek için bir kısım menfaat temini sağlamış ise ortalığa neler dökülür acaba

at hırsızı 4 Ay Önce

Türkiye cumhuriyeti mahkemelerinin vatana ihanet ten astığı bir vatan haini nin şu devirde nesi anılır bir üniversite buna neden alet olur anlamak çok zor.sadece üni olsa tüm seçilmişler ve idari amir lerde hazır olda bekler yazık şu memleketin haline

Vali 4 Ay Önce

Mustafa çiftçi gelsin hemen boş kalmasın

Vatandaş 4 Ay Önce

Atıf hocanın askerleriyiz.

Hainler bitmez 4 Ay Önce

Erzurum valisinide cagirin onsuz olmaz. Sakalli eski vekil ve rektorude on safta gormek lazim. Sonucta bir vatan hainini cumhuriyet dusmanini, ingiliz ajanini anacaksiniz , her yil oldugu gibi kadro tam olsun.

Yazık 4 Ay Önce

Ortalığı bulandırmayın, memleket zaten kutuplaşmanın doruğunda ,basında üzerine düşeni yapmalı.

Hasan 4 Ay Önce

İskilip li bir din mazlumudur,bilmediğin konuda cahilce yorum yapma.Darulfünun başkanı yani şimdiki YÖK Başkanı,sen Çorum dan hala bu mevkide bir adam çıkaramadın.Şeyhülislam Mustafa Sabriye karşı çıkıp bildiriye imza atmadı Tahirül Mevlevi ile birlikte,bilesiniz.Belge Vakit gazetesi 1034 sayılı tekzip.

Hırsıza cevap 4 Ay Önce

Sen Hoca nın elinin kılı olamazsın be geri zekalı,Sinan Meydan dan okuduğun tarih bu kadar,arşivler açıldı oku 3 Ali mahkemesini gör,yargıç olmayan,yargısız infazı...

İskilip den 4 Ay Önce

At hırsızı adına uygun yorum yazmış, seviye bu anlaşıldı...

Vatan sevdalısı 4 Ay Önce

Ülkeyi tarikatı mahlukat yönetirse böyle vatan hainlerini sahte mezarda anarlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar atıf hoca denen emperyalizm uşağı solucan vatan hainliğinden kurtulamaz.

Hoca... 4 Ay Önce

Bu Vatan da bir hain, pislik, yılan Atıf yalanı tarihin çöplüğüne atılmıştır. Cehennemin en görkemli köşesinde yanmaktadır, ebedî yanacaktır.

Hasan'a 4 Ay Önce

YÖK başkaniymis. Fetöculerden de vardi Yök başkani, hakim, savci , general, meclis baskani, adalet bakani, buyuksehir belediye baskani, basbakan falan hain degilmiydi onlar.Ali Demir denen bi karaktersiz vardi bas fetocu sinav sorularini calip satmislardi hatirlarmisin. Simdinin fetö haini neyse o zamanin vatan haini de Atif denen muptezeldi. Yarun birgün Fetullah köpeği geberse ve ilerde cikip birileri sehit oldu falan diye anmaya kalksa fikrin ne olacak aceba fikirsiz şikirsiz Hasan. Vakit gazetesi yazmis mis. O zaman vakit varsa simdi de AKit var ayni sey

Hasan dan cevap 4 Ay Önce

Bu kadar seviyesiz ve cahilce fetö benzetmesi olamaz,işiniz gücünüz siyaset,fikrin olduda ne yaptın mahkemenin kestiği parmak acımaz,hakimsiz mahkeme,buna cevap ver cahil müptezel

Kemal Balta 4 Ay Önce

Hiç kimse işin aslını bilmiyor. Tarihin karanlık köşesinde kalmış bir olay için her iki tarafın tutumu tamamen ön yargı ve dönemsel gidişata ayak uydurma, prim yapma, diğer tarafa körü körüne karşı çıkmak çabasıdır. Vatandaşların görüşlerine saygı duyarız ama devlet kurumları bu konuda gerçeği bulana kadar mevcut duruma uymak zorundalar. Eğer bir yanlışlık varsa delillerle düzeltmek devletin görevidir.

Hasan'dan cevaba cevap 4 Ay Önce

Cahil cühela, işte sende söyledin İstiklal Mahkemelerinde vatana ihanetten yargılandı ve asıldı Atıf haini. Niye cevap veremiyorsun fetö benzetmesine çünkü verecek cevabın yok. O zamanın Atıf haini ile şimdiki fetö köpeği anı şeye hizmet ediyordu biliyormusun. hatta şuandaki cübbeli takkeli menzilli üflemeli püflemeli sapık tarikatlar da olduğu gibi.

Atatürkçü 4 Ay Önce

İyiki atıf hocayı asmışlar yapanın eline saglık Ben çorumlu oldum halde yunan ajansına dua ayı bırak mezarına tükürürüm sahte hocası

Vatandaş 4 Ay Önce

Atıf hocanın askerleriyiz

Rahmet kutsaldır 4 Ay Önce

Rahmet yok, cehennemin dibinde çatır çatır yanan vatan haini emperyalizm uşağına rahmet okunmaz.

Yılmaz 4 Ay Önce

Atıf denen hain adamın askeri olmak, emperyalizmin uşağı olmak demektir.

Mehmet 4 Ay Önce

Atıf Hoca bu beyannamenin cemiyet tarafından kabul edilmediğini o dönem yayınlanan Vakit gazetesi’nin 1034 nolu nüshasında açıklamıştır. İngilizin fötr şapkasına karşı çıktı, bu konuda kitap yazdı diye adamı astılar. Kim astı. Uğur Mumcu'nun deyimiyle "antidemokratik infaz timleri" Buna rağmen bu konuyu diline dolayanlar neden fötr şapkası takmıyorsunuz?

Antikemalist 4 Ay Önce

İskilipli Atıf hocamı ve nicelerinini asan ve dahi asılmasına sebep olan şapka kanunları ve diğer kanunları çıkartanlara lanet olsun şapka takmadı diye onu vatan haini ilan edenlere lanet olsun

Ite bak 4 Ay Önce

Biri yazmis Atif hocanin askerleriyiz diye. Elinden tutan mi yuru git Ingiltere'ye ,Arabistan'a , Pensilvanya'ya orda Atif haininin izlerini bulacaksin yavsak.

Cevabın cevabı 4 Ay Önce

Fetö de bir Amerikan uşağıdır,zamanında fetöcülerle ittifak yap sonra bacak gibi laf at,hadi oradan,mazluma sahip çıkmak insanlık görevidir,yargısız infaza hayır,adalet bir gün sanada lazım,cahil cühela adam bilesin..

Taj Mahal 4 Ay Önce

Hainleri anmak da moda oldu bu ara.

Başöğretmen 4 Ay Önce

tarihi şahsiyetleri mezarında rahat bırakın.gündem değiştirmek isteyenlerin değirmenine su taşımayın.ülkemiz hassas bir dönemden geçerken eski yaraları kaşımanın kime ne yararı olacak.VATAN MEVZUBAHİS OLUNCA GERİSİ TEFERRUATTIR.

Kimin askersin?? 4 Ay Önce

Atıf hocan askerlikten ne anlar.. Memleket işgal edilirken eline silah almış mı bir bak

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.