habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kampüs cami temeli atıldı

YAŞAM

Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsüne inşa edilecek 5 bin 625 metrekare yerleşim alanına sahip, 1000 kişi kapasiteli İlahiyat Fakültesi Kuzey Kampüsü Uygulama Camisi’nin temeli dualar eşliğinde atıldı.

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Uygulama Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan Uygulama Camisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma törenine Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Baro Başkanı Av. Turan Kalıpcı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile üniversite personeli katıldı.

Yorumlar (4)

Vav.. 4 Ay Önce

Cami temel atma törenine Valisi, Belediye başkanı gibi idarecileri çıkarırsan Üniversiteden 10 ila 20 kişi kalır. Nerde bu hoclar, nerde bu öğrenciler? Heyacanın dozu çok yüksek:))

vatandaş 4 Ay Önce

Cami temeli atılması güzel.Hayırlı ugurlu olsun.Onu stklar da tamamlar.ÖNcelikli olarak kampüsü bitirin..Bizle beraber açılan ünv lerin gerisinde kaldık.

Vav a cevap 4 Ay Önce

Amaç seçim yasaklarından önce görüntü vermek . Yoksa kış günü eksi beş derecede niye temel atmak için şartlar zorlanır .

baroN 4 Ay Önce

çimento camii çok uzakta kalıyor.... para milletin zaten... kampüste yarım kalan binalar çürüdü... başında prof yazan boş herifler... hitit sondan kaçıncıydı?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.