habercim19.com özgür haber özgür yorum

Lütfen temizlik!

YAŞAM

Çorum'un önemli mesire alanlarından Çomar Barajı'nda çevre temizliğine daha fazla özen gösterilmesi istendi.

Çorum Belediyesi kentin önemli mesire alanlarından Çomar Barajı’nı güzelleştirerek yeniden hizmete açtı.

Hafta sonu yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan barajda, bazı piknikçilerin genel temizlik kurallarına riayet etmemesi dikkat çekti.
Bölgede piknik atıklarının yere ve sulama kanallarına atıldığı gözlendi.

Çorum Belediyesi’nin çöp kutularını daha sık aralıklarla boşaltması ve piknikçilerin de çevre temizliğine daha fazla özen göstermesi istendi.

Yorumlar (8)

Vatandaş 11 Ay Önce

Sadece orada mı?Adam maden suyu içiyor şişesini ozellikle kırıp yola atıyor. Asansörde sigara izmariti, çöp konteynirinin dibinde sigara paketi. Işte halimiz bu.

Ahmet 11 Ay Önce

Sosyal medyada Çorumlu olmakla gurur duyarız sonra Çorum'u kirletmek için elimizden geleni yaparız. Bu işler ancak eğitimle düzelir. Eğitimin de cenaze namazını kılalı 10-15 sene oldu.

Sorumlu 11 Ay Önce

Kardeşim bizim insanımız eğitimsiz...pikniğe gider artığını toplamaz.arabasini iki arabalik er işgal ederek park eder.tuvalete gider bir taş su serpip çıkmaz.sigara veya yediği çikolatanın ambalajını,içtiği suyun boş şişesini çöpe değil yere atar,elindeki kağıtları yirta yirta cadde boyu yürür çöpünü biraka biraka,arabasından içtiği sigaranın izmaritini iki parmağı arasında fırlatır,nereye gittiği önemli değil,daha çok yazacaktım ama yeter kısaca cahil bir milletiz.Temizlik imandan gelir deriz ama hiç dikkat etmeyiz vb.

Matşah 11 Ay Önce

Girişte herkese bir çöp poşeti vermeliler çöpü ona atma mecburiyeti olmalı

Görgü boru değil ki. 11 Ay Önce

Bura bura burasın.

Ahmet 11 Ay Önce

Temizlik medeniyettir, 90 lı yıllarda Çorum Türkiye'nin en temiz şehri idi. 2023 de ise neleri konuşuyoruz işte yeni Çorum

HASAN 11 Ay Önce

Çorum Belediyesi Mesire alanlarından Para alıyor Ama hijyen hiç yok Sıklık Parkında Tuvaletlere Girilmiyor Ama para dan hiç vazgeçmiyor buradan duyurulur.

murat 11 Ay Önce

Eğitilemez durumda çok fazla nüfus var. Ağır para cezası onları adam eder. Bir geçireceksin bir daha evden bile dışarı çıkmaz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.