habercim19.com özgür haber özgür yorum

Murat Övünç'ün Çorum programına tepki

YAŞAM

Murat Övünç'ün Çorum'da yapacağı programa tepki geldi

Milli İrade Platformu, içinde yaşadığı topluma ve değerlerine hakaret eden Murat Övünç’ün Çorum’da program yapacak olmasına tepki gösterirken, organizasyonu yapanları da kınadı.

Milli İrade Platformu Dönem Sözcüsü Mustafa Lek, Murat Övünç’ün 20 Şubat 2022 Pazar günü Samsun Yolu Yıldız Park tesislerinde program yapacağını belirterek, “ Gerek platformumuzda bulunan STK’lar, gerekse de çok sayıda vatandaşlarımız bizlere ulaşarak bu şahsa ve programa yönelik tepkilerini dile getirirken bizleri de bu hususta tepki vermeye davet ettiler.” dedi.

Övünç’ün gerek programlarında, gerekse de sosyal medya üzerinden hakaret ve aşağılama dili ile toplumun milli ve manevi değerlerine aykırı hareket etmeyi kendisine tarz edindiğinin görüldüğünü ifade eden Lek, “Zira, İzmir depreminin hemen akabinde kuaförden paylaştığı bir videoda; “…Bu GERİZEKALI HALKTAN çok sıkıldım. Sizinle aynı ülkede nefes almak istemiyorum CAHİL HALK. Hayat devam ediyor DANGALAKLAR…” sözleri ile aziz milletimize iğrenç hakaretlerde bulunmuş ve aşağılamıştır. Yine başka bir videoda bir sanatçıya ağır ve galiz küfürler ederek kadına karşı şiddetini de ifade etmiştir. Kadınlara şiddet uygulayan ve kadınlara hakaret eden bu şahsın Çorum’da kadınlar matinesi adı altında bir program yapması Çorum’un Hanım sultanlarına hakaret babında daha feci durumlara sebebiyet vereceğini düşünüyoruz. Yine deprem gibi bir doğal afet üzerinden bu aziz millete hakaret ederek bu ülkede yaşamayı istemediğini söyleyen şahsın Çorum’da program yapması aziz milletimizin onurunu zedeleyeceğini de düşünmekteyiz. Çorum halkının milli ve manevi değerleri bakımından, beden ve ruh sağlığının da korunması adına yetkililerimizin bu programın iptaline yönelik bir adım atacaklarını umarken, bu programı düzenleyen, organize eden kişileri de en sert şekilde kınadığımızı beyan ederiz.” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

Yorumlar (25)

böylelerini çoruma getirenler... 2 Yıl Önce

Allaha havale ediyoruz. Yaşasın cehennem. Ama bu tipleri Çoruma getirmek ne demek. Çoruma yakışmaz bu iş. Derhal iptal edilmeli.

tolga 2 Yıl Önce

(adamın) bedavadan reklamını yapıyorsunuz.. engellediğiniz zaman daha çok taraftar topluyor bırakın salonda programını yapsın gitsin.. isteyen dinlemeye gider istemeyen gitmez.. zaten bayanlar matinesi yapıyor..

Uyy 2 Yıl Önce

Kuzey iraka gitsin programini orada yapsin, yuzkarasi toplum bunlarin yuzunden bozulmadimi?

Çorumlu 2 Yıl Önce

Birazda tepkiler sübyancılara yolsuzluğa zamlara yapılsa daha inandırıcı olurdu.

Can 2 Yıl Önce

Yav siZene kardeşim size karışıyorlar mı bırakın kim ne halt ederse etsin

Amac ne 2 Yıl Önce

Bu tarz insanlara pirim verilmemesi gerekir. Toplumun ahlaki değerleri bozan, çocuklar iyi örnek teşkil etmeyen bu tür insanlar programı rağbet edilmemeli bu sana hiç yakışmadı ÇORUM

gelmesin çoruma bu zübbe ,kim... 2 Yıl Önce

osmancikli

Yusuf 2 Yıl Önce

İTRAİL Cumhurbaşkanı da gelecek . Onun zararı dünyaya daha fazla haydi onu da protesto edelim . Ama bu arkadaşlar korkaklar, çıkarcılar . Hükümetten korkarlar

Okur Yazar 2 Yıl Önce

Ahlaksızlığı ve fuhşiyatın yaygınlaşmasına tepki veriliyor, birileri size ne diyor, nasıl bu kadar duyarsızlıktır...

Ahmet 2 Yıl Önce

Kimseyi zorla götürmüyorlar etkinliğe. Parası vatandaşın vergisinden de ödenmiyor, özel etkinlik, bilet alıp gidersin. Diğer taraftan Erzurum'da hiç olmaması gereken bir yerde çocuklara tecavüz edildi, şu an konuşanlardan çıt yoktu. Senin benim vergimle bazı aileler on binlerce dolar kaymaklı burs alır, ses yok. Birkaç holding devletten aldığı parayı ödemez, ses yok. Torpile tepki göstermek bir tarafa dursun bizzat torpil listesi hazırlayanlara susanlar kendilerini hiç ilgilendirmeyen konulara atlamasınlar.

Ahmet 2 Yıl Önce

Bülent Ersoy cumhurbaşkanlığının birçok etkinliğine katılıyor. Ona da tepki göstersenize.

Aslında olan.! 2 Yıl Önce

Cehennem odunu;)

Selim 2 Yıl Önce

"Size ne kardeşim, programını yapsın gitsin" diyenlerin çoluk çucuğu yok mu, ahlaksızlığın yaygınlaşmasına göz yumarak gelecek nesilleri nasıl korumayı düşünüyorsunuz. Gerçek düşünceniz bu mu bilmiyorum ama açıktan destek vermekten pek bir farkı yok bu tutumun. Kötülüğe göz yummakla onu yapmak arasında çok az fark vardır bilesiniz.

HAKKA TAPAN 2 Yıl Önce

Çoruma neden üst düzey sanatçılar gelmiyor.ust düzey doktorlar gelmiyor.ust düzey öğretim görevlileri gelmiyor.ust düzey özel hastaneler açılmıyor sorgulanmiyor.Bu adam neden geliyormuş.

Cahil millet 2 Yıl Önce

Sen git elektriğe gelen petrole gelen zamma tepki göster böyle saçma insanlarda var işte…

Çorum 19 2 Yıl Önce

İlk taşı günahsız olanınız atsın ama nerede herşey serbest ama dışardan müslüman gorunecen o zaman memleketin hali neden güllük gülistanlık değil dürüst olun dürüst

GÖREN GÖZ 2 Yıl Önce

LUT KAVMİ GİBİ ELLERİNİZİ AÇTINIZ BELAYI NUSUBETİ DAVET EDİYORSUNUZ,ÇOLUĞUNUZ ÇOCUĞUNUZ YOK MU SİZİN,HANGİNİZ BU GİBİ OLSUN İSTERSİNİZ ÇOCUĞUNUZUN...

hatice 2 Yıl Önce

bu getisen ... kimler açaba ...gelmesin

kadir 2 Yıl Önce

ensar vakfında defalarca çocuklara tecavüz edildi ona tepki gösterdiniz mi? cemaatlerde insanlara kaçkez tecavüz edildi nerdeydiniz? elektrik su doğalgaz ve gıda zamlarına tepki gösterdiniz mi? imkanınız olsa murat övüçle yanyana gelseniz beklentiniz ortaya çıkar

Vatandaş 2 Yıl Önce

Siyasal İslam'ın yalancı sivil toplum örgütleri eğer bu ülkeyi seviyorsa İsrail tarafından üstün hizmet madalyası verilenleri yada kız çocuklarını taciz eden tarikat şehyler hakkinda yorum yapsın

abuzer 2 Yıl Önce

bu şahsın bu toplumda bir karşılığı var demekki.bu kişinin bir sucu yok . konfiçyus nedemiş .karanlığa küfredecegine bir mum yak.herkes ailesinden sorumludur.

Imam 2 Yıl Önce

bu duyarlılığı gösteren başkan keşke rakı içen ihraç edilen genel başkanı içinde birkaç laf eyseydi

cafer 2 Yıl Önce

bu millet o kadar müslümanda .bu toplumdaki üç kagıtcılar .faiz yiyenler ,fahiş zam yapanlar , tefeciler , sapıklar .homolar.dişarıdan mı geldi.bu toplumdan çıktı.demekki ya müslüman degiliz.yada kendimizi.haşa yaratanı kandırıyoruz.

ne farkı var 2 Yıl Önce

insanlar üçkagıtçılık .hırsızlık .tefecılık.rantcılık ,hursızlık,faizcilik .çaktırmadan sapıklık.yapar. bunu söylemekten ,konuşmaktan gurur duyar (şu kadar kar ettm.,şu bayana asıldım diye) homoluktan korkar . o zaman sizin ne farkınız var murat övünçten

Bilge 2 Yıl Önce

İnsanları yaşayış tarzından size ne?.. Yapılan programa kim düzenlemiş kim gitmiş kim gitmemiş size ne? Eleştirdiğiniz insanın kaç aileye yardım ettiğini kaç çocuk okuttuğunu ve kaç kişiye yardım yaptığını biliyor musunuz? Siz kimsinizki sizin ne haddinize ki bir insanın işine mani oluyorsunuz ? Yobazsınız ….

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.