habercim19.com özgür haber özgür yorum

Parmak koptu, aile belediyeye tepkili

YAŞAM

Çorum'da parkta oyun oynadığı sırada parmağını spor aletine sıkıştıran 7 yaşındaki çocuğun parmağı koptu. Aile tepkili.

Çorum'da parkta oyun oynadığı sırada parmağını spor aletine sıkıştıran 7 yaşındaki çocuğun parmağı koptu. Kızın ailesi belediye yönetimine tepki gösterdi.

Buharaevler Mahallesi Mehmetçik Parkı’nda halter adı verilen demir spor aletine elini sıkıştıran çocuğun parmağı koptu. Çorum’da üç ayrı hastaneye götürülen minik kız, o alanda uzman hekim bulunmadığı gerekçesiyle Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Küçük kızın kopan parmağı ameliyatla dikilirken doku ve sinir kaybı ihtimali nedeniyle hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

AİLE TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan küçük kızın ailesi, Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerine tepki gösterdi. Aile, parkta çocuklar için tehlike oluşturabilecek spor aletleri için gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia ederken, "Bizim canımız çok yandı, başka çocuklar zarar görmesin, canı yanmasın" diyerek hukuki yollara başvuracaklarını duyurdu.

Yorumlar (14)

Bahattin 2 Yıl Önce

Parklardaki spor aletleri ve oyun alanlarında o kadar çok tehlike var ki. Geçmiş olsun.

tolga 2 Yıl Önce

çok geçmiş olsun.. diğer ailelere de hatırlatmak lazım bu aletler yetişkinler için çocukların oynaması için parklarda ayrıca oyun aletleri var..

Mert 2 Yıl Önce

Parkta ki spor aletleri akşam olunca suriyeliler tarafından tahrip ediliyor kameriyalar banklar yakılıyor nerde yetkililer nerde

murat 2 Yıl Önce

saçma sapan aletler. tümünü kaldırın gitsin

Namert 2 Yıl Önce

Suriyeliler kıstırmıştır kesin. Binlerce çocuğun parmağı kırık ama doktorlar göremiyorlar. Hep suriyeliler kırdı.

Matşah 2 Yıl Önce

Öncelikle geçmiş olsun ama çocuğa niçin ailesi göz kulak olmamış bir de oradaki aletler gerçekten spor yapmak isteyen yetişkinler için 7 yaşındaki çocuğun yeri orası değil oyun parkı. Eğer oyun parkında böyle bir olay olsaydı belediye suçlanabilirdi ama burada ailenin de sorumsuzluğu var

Çorum 19 2 Yıl Önce

Aile de iyi sacmalamis

Çorum19 2 Yıl Önce

Çocuk oranın yetişkinler için olduğunu nerden bilsin. Parkta 7 yaşındaki çocuğun başında da sürekli duramazsınız ki. Parklarda çocuklar güvenli bir şekilde oynayamayacaklarsa hepsini sökün gitsin. Suç tamamen belediyenin. Aile iyi tazminat kazanır. Artık çocuklarımızı sokağa çıkarmayalım. Parklarda parmakları kopuyor, köpekler saldırıyor… Ne biçim iş. Burası 3. dünya ülkesi mi????

Adam 2 Yıl Önce

Geçmiş olsun öncelikle Allah şifa versin. Parklardaki spor aletleri yetişkinler için çocukların orada oynamaları halinde ailelerin yanlarında olması gerekir diye düşünüyorum.

crm 2 Yıl Önce

maalesef seninle aynı havayı teneffüs ediyoruz...

Bekir 2 Yıl Önce

Her evde bicak var bicagi koluna batirirsan damar kesilir..niye sucluyolar baskalarini??

Yorumcu vatandaş 2 Yıl Önce

Oradaki aletler vatandaş için parka konulmuş ve üzerine uyarı tabelası asılmış bana göre aile çocuğunu uyarıp parkta çocuk için park alanında oynamasını söylemeliydi ve tehlikeli olduğunu belirtmeliydi çocuğunda inşAllah parmağına bi şey olmaz düzelir olmasaymış keşke ama belediyenin bunda bir ihmali olduğunu düşünmek yanlış olur geçmiş olsun kaza olmuş demek en güzeli

Batandaş 2 Yıl Önce

Burada yorum yazayım derken saçmalayanların tek derdi belediyeyi savunmak nedense!!!!!!

recep 2 Yıl Önce

belediye tedbir almalıydı. sorumlu. fotoğrafta görülen kısım parmak koparmayacak şekilde olmalı. sahi, park bahçeler müdürü var mı belediyede?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.