habercim19.com özgür haber özgür yorum

Şemsiyeleri hazırlayın, çok kuvvetli geliyor

YAŞAM

Hava durumu tahmin raporuna göre; Çorum’un da yer aldığı 46 ilde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9-13 Haziran tarihlerini kapsayan hava durumu tahmin raporunu resmi internet sitesi üzerinden son dakika olarak paylaştı. Hava durumu tahmin raporuna göre; Çorum’un da yer aldığı 46 ilde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; hava durumu tahmin raporunu internet sitesi üzerinden yayınladı. 9-13 Haziran tarihlerini kapsayan hava durumu tahmin raporuna göre; Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne'nin de aralarında bulunduğu 46 kent için sağanak uyarısı yapıldı, bu hafta yurdun büyük bir bölümünde yağışlı havanın etkili olacağı belirtildi. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı hava durumu tahmin raporu ve detayları...

46 İLDE SAĞANAK BEKLENİYOR

Meteoroloji, 9 Haziran Çarşamba günü 46 kent için sağanak uyarısında bulundu. Hava durumu raporuna göre; sağanak yağış beklenen iller şu şekilde:

Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan, Artvin, Erzurum, Muş, Bingöl, Bayburt, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Tokat, Sivas, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Samsun, Amasya, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Aksaray, Niğde, Karaman, Konya, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Denizli, Uşak, Kütahya, Manisa, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.