habercim19.com özgür haber özgür yorum

Sınıf arkadaşı ziyaret etti

YAŞAM

Sınıf arkadaşı Zeki Gül'ü ziyaret etti

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Seyfettin Erşahin, fakülteden sınıf arkadaşı Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seyfettin Erşahin kardeşimi Çorum’da görmek beni çok mutlu etti. Üniversite anılarımızı tazeledik. Şimdi bütün arkadaşlarımız ülkemizin farklı kademelerinde hizmet ediyor. ziyaretleri için kardeşime teşekkür ediyorum dedi.

İl Müftülüğü’nün düzenlediği program için konuşmacı olarak Çorum’a geldiğini hatırlatan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seyfettin Erşahin de, “Bu vesile ile üniversite arkadaşım Zeki Gül’ü de ziyaret etmek nasip oldu. Kendisi ile üniversite sonrasında arkadaşlığımız devam etti. Gördüm ki Çorum’a çok güzel hizmetler etmişler. Kendilerinden Allah razı olsun. Çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Ziyarette İl Müftüsü Ahmet Akın da hazır bulundu.




Yorumlar (1)

vatansever 7 Yıl Önce

sayın prof'da şaşırmıştır... hehehe çok güzel park bahçeler yaptılar belediyespor'u 2. lige çıkardılar daha neler neler buharada vatandaşı dinlemediler okul yerine benzinlik yapacaklar..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.