habercim19.com özgür haber özgür yorum

Televizyonda seyredip etkilendi, umre parasını bağışladı

YAŞAM

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Ramazan Bayık isimli vatandaş, umre için biriktirdiği parayı Afrika'daki kardeşlerine bağışladı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Ramazan Bayık isimli vatandaş, umre için biriktirdiği parayı Afrika'daki kardeşlerine bağışladı.

40 BİN LİRAYI AFRİKA ÜLKELERİNE BAĞIŞLADI

Sungurlu Müftüsü Süleyman Eroğlu, "Hayırsever vatandaşımız umreye gitmek için para biriktirdiğini ancak televizyonda Afrika ile ilgili izlediği bir programlardan etkilenerek, biriktirdiği 40 bin lirayı Afrika'daki ihtiyaç sahiplerine bağışladı" dedi.

MÜFTÜ ÖRNEK DAVRANIŞA TEŞEKKÜR ETTİ

Müftü Eroğlu, bu örnek davranışından dolayı vatandaşa teşekkür ederek, hayır duada bulundu.

Yorumlar (6)

Din tuccarlari 7 Ay Önce

Dayicigim senin saf ve temiz duygularla bagisladigin o paralar ihtiyac sahiplerine ulaşir insAllah.

Çorumlu 7 Ay Önce

Rabbim bu iyi yürekli i sana umreye gitmeyi nasip eder inşaAllah

Kule... 7 Ay Önce

İyi güzel de kime bağışladın onu anlamadık. Temiz yüreğinle, iyi niyetinle bağışladın ama para kime nasıl nereye gider işte orası belli değil.

Kale... 7 Ay Önce

Can dedem, gül dedem, iyi niyetli, acıma duygusuna sahip, insan olma erdemine sahip güzel dedem; insanların manevi duygularına hitabeden, acıma hissi veren Tv. Proğramlarına fazla inanma, inanırsan elinden parayı böyle alırlar güzel dedem, ah dedem, can dedem, güzel dedem.

Sağlık Karakaş 7 Ay Önce

Çok isabetli bir karar olmuş.ben bu yılki hac ibadeti bile ibtal edilip tüm mazlum Filistin li kardeşlere destek cikilmalidir, şayet eğer bulunduğunuz bir mekanda yangın varsa sen orayı geçip namaza dahi gidiyorsan büyük ihanet içerisinde sin demektir..

Bağış Güveni 7 Ay Önce

İnşAllah yerine hakkıyla hayrıyla ulaşır ve hayır işleri çoğalır

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.