habercim19.com özgür haber özgür yorum

Vatandaş mağdur, çözüm bekliyor

YAŞAM

Çorum'da internet hizmet alamayan Ulukavak Mahallesi Tekceviz sakinleri Telekom'dan çözüm bekliyor.

Ulukavak Mahallesi Tekceviz 11. Sokak ve çevresinde alt yapı kaynaklı internet ulaşımında sorun yaşanıyor.

Konuya ilişkin şikâyetlerini dile getiren çevre sakinleri, 2018 yılı Haziran ayından bu yana kaliteli internet hizmeti sunumunda yaşadıkları probleme çözüm bulamadıklarını belirterek, defalarca arıza bildirimi yapmalarına rağmen ancak bir ay geçici olarak internet hizmeti sağlanabildiğini ifade ediyorlar.

Bu yılın Aralık ayına kadar arızanın giderilebileceği bilgisini aldıklarını aktaran çevre sakinleri, Çorum Belediyesi’nin alt yapı sorununu gidermesi halinde Telekom Müdürlüğü’nün devreye girebileceğini dile getiriyorlar.

2020 yılının ortalarına kadar sözleşmesi olan bazı aboneler, sözleşme iptali talep edildiğinde iptali isteyince 600 lira gibi bedel ödeme çıkarıldığını, arıza kayıt belgesi alamadıklarını, ödedikleri fatura bedelinin çok cüz’i bir miktarını geri iade alabildiklerini vurguluyolar.

Bazı aboneler çareyi interneti dondurmakta bulurken, buna rağmen modem ücretiı olarak yine de 13-14 lira fatura geldiğini sözlerine eklediler.

Yorumlar (4)

Ahmet 5 Yıl Önce

Türk telekomu Türk bankalarından kredi vererek Katarlılara satıp rezil hale getiren Ceape zihniyetini kınıyorum.

Ahmet 5 Yıl Önce

Kardeşim kurumlardaki makamlar iş bilmez liyakattan yoksun iki koyunu güdemez beceriksiz kişilerle dolduruldu. Tekceviz 33 sokak ve çevresi de aylardır aynı mağduriyeti yaşıyor. Yaklaşık 7 aydır kalıcı bir çözüm bulunmaz mı? Çözüm yok ama bahaneleri çok... Vatandaşların mağduriyetine Telekom kulak tıkanmış durumda... Sağolsun basın sesimizi duydu.. İnşAllah Vali Beyde sesimizi duyar da en kısa sürede mağduriyetimiz giderilir..

TELEKOMZEDE 5 Yıl Önce

Magdurlardan biriyim interneti aldigima alacagima pişman ettiler kaç defa ARIZA kaydı yaptırdım telekom müdürüyle görüştüm yapabileceğimiz bişey yok belediye kazacak biz yapicaz elimizde eleman yok işçi çıkartıcaz gibi bir sürü saçma sapan açıklama resmen bizim aklimizla alay ediyorlar hizmet veremiyorsaniz sözlesmemi iptal edin dedim bana 500 tl fiyat çıkardılar şimdi 2019 un 12 ci ayına kadar çözümlenmesi bekleniyormuş bu durumda bile hala fatura ödüyorum. Sayın Telekom yetkilileri bahane üretmeyin çözüm üretim

Sesimizi Duyan Yok mu? 5 Yıl Önce

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN? BİR TELEKOM KURUMU BİR DE ELEKTRİM KURUMU... HER İKİ KURUMDA SEVE SEVE OLMAZSA VERMEDİKLERİ HİZMETİN BEDELİNİ ALIYORLAR... NE ALAAA MEMLEKET...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.