habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yola çıktılar, Çorum'a geliyorlar

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

YAŞAM

Çorum Belediyesi toplu ulaşımda kullanılmak üzere 5 otobüsü daha araç filosuna kattı. Yeni otobüsler BMC’nin Pınarbaşı tesislerinden yola çıktı.

Çorum Belediyesi toplu ulaşımda kullanılmak üzere 5 otobüsü daha araç filosuna kattı. Yeni alınan otobüsler önümüzdeki günlerde yolcu taşımaya başlayacak.

Yapılan açıklamaya göre; toplu ulaşımda kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalarına devam eden Çorum Belediyesi, 69 olan toplu taşıma araç sayısını 74’e çıkardı.

Yeni alınan 5 adet 12 metrelik otobüsler, BMC’nin İzmir'in Pınarbaşı ilçesindeki tesislerinden yola çıktı. Toplu ulaşımı şehirde daha güçlü ve kaliteli hale getirmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Toplu ulaşımı belediye olarak devraldığımız günden beri yaptığımız çalışmalarla toplu ulaşımda kaliteyi artırmaya devam ediyoruz. Konforlu bir toplu ulaşım için 5 yeni otobüs daha satın alarak 69 olan toplu taşıma araç sayımızı 74’e çıkardık.” diye konuştu.

Yorumlar (7)

Mehmet Yeşil 1 Yıl Önce

Körüklü otobüs geldimi

Çorumlu 1 Yıl Önce

Kalitede değişiklik yok sabah 7.10 ile 7.30 arası ikizler benzinliğinden hastaneye gitmeyi Bi de ese sayın yetkililer ne demek istediğimi anlarlar..

Vahdettin 1 Yıl Önce

Konyada gazlı otobüs birde elekrrikli otobüs var.bu araçları tanıyalım. Çorum raylı sistem vede anayollarda ber şeridin topyi tvşımayü ayrıldığo sistem ile tanışmalı. Otobüs şöförleri çom zorlanıyor park birde yanına park nasol geçecek bu. Otobüs Lütfen yetkililer pörk işini bitirelim bitsin anaydllda park işi

Lilo 1 Yıl Önce

Kaskı çoğu yerde otobüs kartı yükleme olardi bazen bitiyo haberimiz vaktimiz olmuyor geç geliyo bide otobüsler saat 1saat mi olur yaa şoförler bazıları insanları yiyecek sanki

MEHMET AKİF 1 Yıl Önce

YENİ OTOBÜSLERDEN BİRİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNDEN KUZEY KAMPÜSE ÇALIŞMALIDIR. BİR TANESİ DE MİMAR SİNAN MAHALLESİNDEN KUZEY KAMPÜSE ÇALIŞMADILIR. ÇÜNKÜ MİMAR SİNANDAN, ULUKAVAKTAN VE BUHARADAN KUZEY KAMPÜSE DİREKT GİDEN OTOBÜS YOK. ÖĞRENCİSİ VAR,MEMURU VAR, HİZMETLİSİ VAR,AKADEMİSYENİ VAR. BU İNSANLAR DÜŞÜNÜLMELİDİR. HERKESİN ARABASI YOK. ARABASI OLANLAR ZORLANMIYOR FAKAT ARABASI OLMAYANLAR KUZEY KAMPÜSE GELMEK İÇİN ZOK ZORLANIYORLAR,ZAMAN KAYBEDİYORLAR.

hayyam 1 Yıl Önce

Ne yani gidelim de karşılayalım mı? Ulaşım gibi en rutin hizmeti bile şov haline getiriyorlar. Sen belediyesin kardeşim otobüs de alacaksın çöp kamyonu da. Bunun için alkış mı bekliyorsun? Emniyetin 5 yeni polis minibüsü aldık diye haber yaptığını hiç duydunuz mu?

Selma 1 Yıl Önce

İnşAllah ılıca bağlarınada sefer koyarlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.