Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun kısa süren Çorum ziyaretinin şehre gençlik ve spor yatırımları açısından yansımaları olmuş.

CEYLAN İFTARDA BULUNDU

Partisinin iftar organizasyonuna katılmak üzere eşi ile birlikte Çorum’a gelen Bakan Kasapoğlu, akşam vakti Valilik ve Belediye ziyareti yaptı. Daha sonra ‘Teşkilat Vefa İftarına’ katıldı. AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, valilik ve belediye ziyaretlerinde bulunmazken, teşkilat iftarında Bakan Kasapoğlu’nun hemen yanı başında yerini aldı.

KÜLTÜR YOLU'NU GÖRDÜ, TIKI'NIN KAHVEDE ÇAY İÇTİ

Cami’inde hatimle teravih namazı kılan Bakan Kasapoğlu, restorasyonu tamamlanarak yakın zamanda hizmete açılan Velipaşa Hanı’nı çok beğendi. Bakan ayrıca kültür yolu projesi (Zafer Okulu Velipaşa Cami, Velipaşa Konağı, Karakol Konağı ve Güngörmüşler Konağı) güzergahında yer alan Şeyh Eyüp Sokak’ta tarihi yapıları gördü. Çöplü Çarşısı’nda esnaf ziyaretleri yapan Bakan Kasapoğlu, Tıkı’nın Kahve’de çay içti.

100 MİLYON TESİS YATIRIMI

Öğrendiğime göre, Bakan Kasapoğlu’nun kısa günde hızlandırılmış ziyaretinde, Çorum merkez ve bazı ilçeleri için toplam 100 milyon lira değerinde gençlik, spor ve tesis yatırımı sözü alınmış. Şehir merkezine 50 milyon lira maliyetli güreş eğitim merkezi ile ilçeler dahil yeni tesis yatırımları bakanlığın yatırımlardan sorumlu genel müdür yardımcısı ile kısa süre önce göreve başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar tarafından tek tek not edilmiş.

Bakan Kasapoğlu, gençlik ve spor müdürü ile belediye ve diğer kurumların proje hazırlayıp kendilerine getirmeleri halinde her türlü desteğin sağlanacağına dair açık çek vermiş.

YÖNETİCİLERE 'ÇORUM BENİM MEMLEKETİM' MESAJI

Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tokat’tan Çorum’a Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Cemil Çağlar’a birkaç kez ‘Çorum benim memleketim’ mesajı vermiş.

SIKI TAKİPLE ANKARA'YI YOL EDERSEK

Hal böyle olunca Bakan Kasapoğlu’nun Çorum ziyaretinde gerek merkez ve ilçelere 100 milyonluk tesis yatırımı sözü vermesi, gerek yeni Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne ‘Çorum benim memleketim’ mesajı ve daha önemlisi gençlik ve spor il müdürlüğü, belediye ve diğer ilgili kurumların proje geliştirip Ankara’yı yol ettiği takdirde tam destek sağlanacağı hususunda açık çek vermesi hepsinden önemli.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.