Çorum’a 3’ü birincilik 4 derece

Çorum TÜBİTAK bölge finallerinde 3'ü birincilik toplam 4 derece elde etti.

12 Nisan 2022 Salı 14:26
Çorum’a 3’ü birincilik 4 derece

2204-A TÜBİTAK Lise ve 2204-B TÜBİTAK Ortaokul Öğrenci Araştırma Projeleri yarışmalarında Çorum Bilim ve Sanat Merkezi Biyoloji alanında iki birincilik, fizik alanında üçüncülük elde etti. 2204 -B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında ise Çorum Fizik alanında birinci oldu.

Çorum’dan lise ve ortaokul kategorilerinde toplam 13 projenin katıldığı bölge finallerinde, yüzde 23 oranında Türkiye finallerine katılım hakkı elde etti.

2204 A TÜBİTAK Lise ve 2204 B TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalinde Çorum’u Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmeni Mehmet Fidan, merkez İnönü Anadolu Lisesi Öğretmeni Özlem Kış, Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Öğretmeni İlhan Koz, merkez Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu Öğretmeni Melike Eker Baş, İskilip Azmimilli Ortaokulu Öğretmeni Emre Erden, İskilip Atatürk Ortaokulu Öğretmeni Gökçe Yüksel ve Çorum Atatürk Lisesi öğrencileri katıldı.

Son Güncelleme: 14.04.2022 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.