ECE Holding kutladı

ECE Holding, dünyanın etkin bilim insanları listesine giren Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vedat Deniz’e kutlama notu gönderdi.

02 Aralık 2022 Cuma 10:38
ECE Holding kutladı

ECE Holding, Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vedat Deniz’e kutlama yazısı gönderdi.

SON 3 YILDIR ETKİN BİLİM İNSANLARI LİSTESİNE GİRİYOR

Prof. Dr. Vedat Deniz, 2020 ve 2021 yıllarında olduğu gibi 2022 yılında da Dünyada “Mining&Metallurgy” bilim dalında listeye girebilen 32 bin 211 bilim insanı arasında Kariyer Boyu Etki kategorisinde 251. sırada, Yıllık Etki kategorisinde ise 543. sırada yer almıştı.
Prof. Dr. Vedat Deniz’in başarısı, Hitit Üniversitesi’nin Polimer Malzeme Mühendisliği Bölüm sayfasındaki haberler kısmında duyurulurken, ECE Holding’ten de tebrik mesajı gönderildi.

İŞTE ÇENESİZ VE ONUR'UN İMZALI MESAJ

Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ve Genel Müdür Bülent Onur tarafından Hitit Üniversitesi'ne Prof. Dr. Vedat Deniz adına gönderilen tebrik notunda, "Stanford BusinessÜniversitesi araştırmacıları tarafından yayınlanan 'Dünyanın En Etkin Bilim İnsanları' yaynında 'Kariyer Boyu Etki' kategorisinde yer almanızdan dolayı sizleri gönülden tebrik ediyoruz. Bu vesiyelye çalışmalarınızda başarılar dileriz."ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 02.12.2022 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 19 2022-12-02 11:12:00

Kağıttan tebrik edip reklam yapmak yerine ABD deki işadamları gibi Hitit üniversitesine araştırma laboratuarlarinin kurulması için 3/5 milyon dolar bağışta bulununuz tabi bu isler asgari ücrete adam çalıştırmaya benzemez

Misafir Avatar
Başka sanayici mi var 2022-12-02 11:58:53 @Çorum 19

Arkadaş adam tebrik etmiş başka sanayicilerden tebrik eden mi var? Hocaların paraya değil motivasyona ihtiyacı var. Zamala onlarda olur

Beğenmedim! (1)
Avatar
12D2S 2022-12-24 15:17:39

Başarı hem övülmeli hem ödüllendirilmeli. Bunu tüm paydaşlar dert edinmeli. Marifet iltifata tabidir. Tabi çorum gibi bir şehirde tüm başarı ve yükün birkaç akademisyene ait olmasına ne demeli?