Hasar tespiti için gönüllü gittiler

İnşaat Mühendisleri Odası Çorum Temsilciliği'nden Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde hasar tespit çalışmaları için 4 gönüllü bölgeye gitti

13 Şubat 2023 Pazartesi 15:31
Hasar tespiti için gönüllü gittiler

İnşaat Mühendisleri Odası Çorum Temsilciliği, Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde hasar tespit çalışmaları için 4 gönüllü bölgeye gitti.

İnşaat Mühendisleri Odası Çorum Temsilcisi İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç yaptığı açıklamada, “İnşaat Mühendisleri Odası Çorum Temsilciliği olarak deprem bölgesinde hasar tespit çalışmalarına katılmak için gönüllü olan meslektaşlarımızla toplantı gerçekleştirdik. Toplantı sonunda Çorum Valiliğinin koordinasyonunda, Sayın Valimizin bilgisiyle, İnşaat Mühendisleri Odasının düzenlediği Hasar Tespit Eğitimine katılmış gönüllü 4 üyemizi Afşin'e uğurladık.”dedi.

Son Güncelleme: 13.02.2023 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.