Herkes yapamaz, kamikaze Azab’ı geliştirdiler

Çorum’un İskilip ilçesinden Ahmet Şerbetçi  ve Nevzat Kocarasaç’ın sahibi olduğu şirket, A zab ismini verdikleri kamikaze İHA geliştirdi.

21 Mart 2023 Salı 15:29
Herkes yapamaz, kamikaze Azab’ı geliştirdiler

Çorum’un İskilip ilçesinden Ahmet Şerbetçi  ve Nevzat Kocarasaç’ın bilişim üzerine kurulu  şirketleri,  Azab ismini verdikleri yeni bir kamikaze insansız hava aracı (İHA) geliştirdi.

Edindiğimiz bilgilere göre; Azab adı verilen çok maksatlı kamikaze  İHA, uçuş testlerini gerçekleştirdi. Uzun menzil ve yüksek faydalı yük taşıma kapasitesine sahip Azab ile önümüzdeki günlerde patlatma testlerinin yapılması hedefleniyor.

Yetkililer son 15 yıldır bilişim ve bilişim güvenliği üzerine çalışan Çorumlu şirketin, son yıllarda savunma sanayi alanında üretimler geliştirdiğini bildirdi.

Çorum'un İskilip ilçesinden Ahmet Şerbetçi  ve Nevzat Kocarasaç’ın yeni geliştirdikleri kamikaze insansız hava aracı, ^Çorumlu'nun yaptığını herkes yapamaz' sözünü yeniden gündeme getirdi.

Son Güncelleme: 21.03.2023 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUMLU 2023-03-22 09:09:39

HELAL OLSUN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİZ....SADECE DEVLET DESTEKLİ KİŞİLERİN DEĞİL ,ANADOLUNUN BAĞRINDAN DA BÖYLE İNSANLAR OLDUĞU UNUTULMAMALI....

banner165