Rektör o toplantıya katıldı

HİTÜ Rektörü Alkan MEK-SİS tanıtım toplantısına katıldı

29 Mart 2018 Perşembe 10:56
Rektör o toplantıya katıldı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Genel Sekreter Erdal Kanık ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hasan Baylavlı ile birlikte Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Yükseköğretim Mekânları Yatırım Karar Destek Sistemi Projesi (MEK-SİS) tanıtım toplantısına katıldı.

T.C. Kalkınma Bakanlığı ve Süleyman Demirel Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan MEK-SİS’in tanıtım toplantısında üniversite rektörlerinin yanı sıra YÖK, TÜBİTAK, ÖSYM, KYK, MEB ve Sayıştay Başkanlığı'nın temsilcileri de yer aldı.

MEK-SİS projesi ile ‘Yükseköğretim Sektörü Karar Destek Sistemi Geliştirilmesi Etüt Projesi’ kapsamında geliştirilen yükseköğretim mekanlarına yönelik envanter sisteminin tüm devlet üniversitelerine uygulanması ve devlet üniversitelerinin sahip oldukları mekanların envanter bilgisinin üretilmesi, devlet üniversitelerinin sahip oldukları dersliklere yönelik verimlilik analizi sisteminin kurulması, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasına yönelik olarak üniversitelerin yükseköğretim sektörü kapsamında teklif ettikleri yeni mekân yatırım taleplerinin değerlendirilmesi amacıyla ihtiyaç duyulan bilgi sisteminin geliştirilmesi ve üniversitelerin yeni mekân tasarımında yararlanacakları yönlendirici nitelikte dokümanların hazırlanması amaçlanıyor..

Son Güncelleme: 29.03.2018 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165