Rektör’ün Teknofest paylaşımı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk Teknofest'e katıldı.

29 Nisan 2023 Cumartesi 20:43
Rektör’ün Teknofest paylaşımı

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İstanbul’da bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Teknofest festivaline katıldı.

NUMAN KURTULMUŞ İLE FOTOĞRAF

Rektör Öztürk’ün, Hitit Üniversitesi’nin de katılım sağladığı Teknofest’te, bir dönem basın danışmanlığını yaptığı üniversiteden hocası AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve Kızılelma ile birlikte fotoğrafları yer aldı.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ DE KATILDI

Rektör Öztürk paylaşımında, “Tamamen Yerli ve Milli Teknoloji Hamlesi ile havada, karada, denizde heryerde varız  Bir yanda istikbalimizin güvencesi Teknofest gençliği… Diğer yanda gençlerimize güvenen ve omuz omuza ilerleyen Milletin Adamları.. Devlet, Millet el ele…”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 29.04.2023 22:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2023-04-29 21:08:31

Burada hangi urunlerle yarisiyor. Bize foto Yaris lazim. Sahsi foto degil. Ekonimiye hangi yerli ve milli uretim yapmis merak ediyorum.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-04-29 21:08:32

Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hitit Üniversitesine tekrar Rektör olarak atanacak. Numan Kurtulmuş'un Çorum' a 4 sene önce Rektör olarak Recep Tayyip Erdoğan'a atamasını yaptırmıştı. Numan Kurtulmuş'un talimatıyla tekrar Hitit Üniversitesine Rektör olarak devam edecek. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. SENELERDİR Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Çorumlu 2023-04-29 21:40:42

Sn corumlular bu şehirden numan salim uslu agah kafkas elini ceksin corumlu olmayan rektor istemiyoruz gucun yetiyorsa orduya atat ayip yahu hicmi utanmiyorsunuz zaten yakinda corumu yozgata baglayacaklar universiteyi utanmadan 14 mayista hangi yuzle corumdan oy isteyecek sn kurtulmuş

Avatar
İskilipden 2023-04-30 05:41:15

Meslek Yüksek Okulu bekliyor rektör bey.

Avatar
Ak 2023-04-29 20:57:11

Gitmisken 2 dönemi de garantiledi sanırım

Avatar
Yalçın hocam 2023-04-30 10:04:48

Yalçın Hocam rica etsek bahsettiğiniz üniversite vizyonunu geliştirmek adına yapılanları paylaşır mısınız. Mümkünse bir kitap olarak hazırlayarak geleceğe not olarak bir belge de bırakın. Yönetimdeki bir grubun en önemli tezi, eskisi gibi para yok tezi, siz de bunu öne çıkarmışsınız. Yapamıyoruz demek yerine, eskiyi suçlamak klasik yeteneksizlik karşı atağıdır. O zaman siz şu soruya da yönetim olarak cevap verir misiniz: Türkiyede diğer üniversiteler, kurumlar nerden para bulup bir sürü yatırım yapıyor. Kendinizi kurtarmak için bunu söylerken, aslında kimi suçluyorsunuz, farkında mısınız.

Avatar
Yalçın 2023-04-30 10:07:46

Üniversite vizyonunu gösterecek en önemli alanlardan biri, Teknofest. Yaptığınızı söylediğiniz, bahsettiğiniz vizyon kapsamında yaptığınız neyle üniversite teknofeste katıldı hocam? Fotoğrafta görülmüyor, açıklarsanız öğreniriz.

Avatar
Ah Yalçın 2023-04-30 12:32:37

Bilmiyor olamazsınız ama hatırlatayım. Kamuda maaşın kalemi ayrıdır, elektik/su/yakacak kalemi ayrıdır, yakıt bilmem ne aklına ne geliyorsa ayrıdır. İNŞAAT ve BÜYÜK ONARIMIN BÜTÇESİ DE AYRIDIR: Yani devlet sana 200 milyon veriyorum, siz onu duruma göre dağıtın gibi bir şey söylemez. İnsanları yanlış yönlendirmeyin olur mu.