Teknokent'e dikkat çekecekler

Hitit Üniversitesi ile Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği, Toknokent'te firma sayasının artırılması amacıyla işbirliği protokolü imzalayacak.

12 Aralık 2019 Perşembe 01:07
Teknokent'e dikkat çekecekler

Hitit Üniversitesi ile Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇOSİAD) arasında Teknokent’e yeni firmalar kurulması için işbirliği protokolü imzalanacak.

Bugün saat 10.00’da Organize Sanayi Bölgesi Müdürlük binasında gerçekleştirilecek programda, Hitit Üniversitesi’nde çalışmakta olan öğretim elemanlarının Araştırma Geliştirme (Ar-Ge) faaliyetlerine dayalı Çorum Teknokent’te firma kurmaları durumunda Hitit Üniversitesi ve ÇOSİAD tarafından sağlanacak olan destek ve teşviklere ilişkin iş birliği protokolü imzalanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin 2019-12-13 04:09:39

Hayırlı uğurlu olsun en acil şekilde İnsALLAH çalışmalar başlar istenienilen hedeflere ulaşır Amin