Twitter’da birden fazla mesaj

Sosyal Medya’nın gözde mecrası Twitter’da çok sayıda kişiye DM (özel mesaj) göndermek istediğinizde bunu maalesef twitter üzerinden yapmanız imkansız.

25 Temmuz 2013 Perşembe 11:15
 Twitter’da birden fazla mesaj

İki genç girişimci bilgisayar mühendisi (Burak Özkan – Aybers Polat) bu işlem için yeni bir uygulama geliştirmiş. Uygulamanın adı Tweet DM.

İngilizce’de Direct Message (DM) anlamına gelen özel mesaj uygulaması ile sizi takip eden çok sayıda kişiye aynı anda mesaj gönderebiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey; mesajınızı yazmak ve göndermek istediğiniz kişileri seçerek gönder butonuna tıklamak.

Tweet DM uygulaması sayesinde twitterda biriken özel mesajlarınızı da teker teker silmekten kurtuluyorsunuz. Mesajlarınızı ister tek tek isterseniz topluca silebilirsiniz.

Henüz Beta aşamasında olan bu uygulama sizin yerinize tweetler de atmıyor. Tek yapmanız gereken sisteme Twitter ile giriş yapmak.

Beta versiyonu Türkçe olarak yayınlanan uygulamaya önümüzdeki günlerde de farklı dil seçeneklerinin eklenmesi bekleniyor.

Uygulamayı kullanmak için www.tweetdm.com adresini ziyaret edebilirisiniz.

(Tımetürk)





Son Güncelleme: 25.07.2013 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165