AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı, 81 ilde ‘Şehrim 2023 Projesi’ başlattı.

HER ŞEHRİN 2023 HEDEFLERİ BELİRLENECEK

Proje kapsamında Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi, her şehrin kendine özgü 2023 hedefleri ve vizyon planlarının ortaya konulması hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği Şehrim 2023 otobüsleri ilk olarak Bursa ve Van’a gitmek üzere törenle yola çıktı.

Proje hakkında detayları Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan verdi.

Karaarslan’ın anlattığına göre, projede yaşam ve mekân kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramları merkeze alınarak, o şehri en iyi bilen, o şehirde yaşayanlarla şehrin meydanlarında bir araya gelinecek. Gurbette yaşayan ve şehri için fikir üreten, hayal kuran kişiler görüşlerini aktarabilecek, vs.

AKILLARA O TOPLANTI GELDİ

İktidar partisinin yeni projesi, geçtiğimiz aylarda Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın Çorum’da yaptığı ‘İllerin Ekonomik Beklentileri’ toplantısını akıllara getirdi.

Hatırlarsak, AK Parti genel merkez ve yerel yöneticilerinin nezaretinde yapılan iki günlük toplantıda parti teşkilatları, iş alemi ve sivil toplum kuruluşları dinlenmiş, Çorum’un öne çıkan yatırım beklentileri rapor haline getirilerek genel merkeze gönderilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum ziyaretine günler kala AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Çorumlu’nun öne çıkan ilk üç yatırım talebinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletileceğini deklare etmişti.

Beklenen gün geldi, ancak Çorum’un beklentileri motamot gündeme gelmedi.

Şimdi AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı’nın başlattığı Şehrim 2023 projesi kapsamında muhtemelen önümüzdeki günlerde Çorum’da da meydan buluşması yapılacak.

Ümit ederiz Çorum’un 2023 hayalleri, bu kez AK Parti Genel Merkezi’nin hedefleri ile örtüşür…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.