Büyükelçi Bağcı’dan ilk mesaj

Azerbaycan Büyükelçisi Doç Dr. Cahit Bağcı, yeni görevinin dün sabaha karşı Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından ilk mesajını verdi.

03 Nisan 2021 Cumartesi 02:39
Büyükelçi Bağcı’dan ilk mesaj

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Azerbaycan Büyükelçisi olarak atanan AK Parti Çorum eski Milletvekili, Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üyesi  Doç Dr. Cahit Bağcı, yeni görevinin Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

Bağcı, sosyal medya hesabı Twitter’den yaptığı paylaşımında “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üyeliği görevinden dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’ye Büyükelçi olarak atandım. Bizi bu onurlu ve şerefli görevlere layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ederim.

Destekleri için Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoglu‘na çok teşekkür ederim. Köklü dostluk ve kardeşlik ruhuyla ve aşk ile bir işçi arı gibi çalışacağız. Allah yüz akıyla görev yapmayı nasip etsin. Cehd ile Bismillah…” ifadelerine yer verdi.


 

Son Güncelleme: 03.04.2021 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şuayip 2021-04-03 20:22:39

Hangi bilgi birikimle büyükelçi olmuş.Sosyoloji oku büyükelelçi olarak atan.İşte AKP nin monşeri...

Avatar
Sakin Karakaş 2021-04-03 10:21:48

Milletimize, devletimize ve Türk dünyasına hayırlı ve uğurlu olsun. Başarılar dileklerimle Allah yâr ve yardımcınız olsun.

Avatar
halil 2021-04-03 21:20:20

AK Partiyle irtibatlanırsan istediğin göreve atanırsın. AK Parti ismindeki Adaleti unuttu. Unutturdu. Millet de unutur? Hatırlatıyorum. Adalet ADALET ADALET ADALET

Avatar
aDİL 2021-04-03 21:22:16

Ak Parti Demirel'in Adalet Partisine döndü. Demirel adalet partisinde ve yönetiminde adaletin a'sı olmazdı. AParti de bu Adalet'in a'sından başladığı kaybetmeye. Dost doğru söyler yüze söyler. Benden söylemesi

Avatar
Yakup 2021-04-04 21:56:34

Şuayip: Bilgi birikiminden anladığın ne ki monşer yakıştırmasında bulunuyorsun? Sen kendi bilgi birikimini de yaz ki biz de senin engin bilgi birikiminden nasiplenelim. Hayırlı olsun.Allah başarılı kılsın.