Denize döküldüğün günleri unutma!

MHP İl Başkanı Aras, Yunanistan Dış İşleri Bakanı’nın Türkiye’ye yönelik ağır sözlerine '"Denize döküldüğün günleri unutma' hatırlatmasında bulundu

10 Nisan 2018 Salı 15:33
Denize döküldüğün günleri unutma!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Yunanistan Dış İşleri Bakanı’nın Türkiye’ye yönelik ağır sözlerine cevap verdi. Aras, "Denize döküldüğün günleri unutma' hatırlatmasında bulundu.

Yunanistan’ın ruhen tükenmiş Savunma Bakanı’nın söz ve tehditlerde bulunduğunu belirten Aras, şöyle dedi; “Bu bakan artığı, Türkiye’yi düşman olarak nitelemiştir. Ege adalarına ve sınıra ilave 7 bin asker göndermiş, birlik olup bizi ezeceklerini ifade etmiştir.

Yunan bakan, mart ayının başında tutuklanan iki Yunan askeri için de; ‘gerekirse gider onları alır getiririz’ demiştir. Yunan Savunma Bakanı aklını kaybetmiş, çıldırmanın eşiğine gelmiştir.

Anlaşılan bu bakan tarihi hafızasından silmiş, kovalandıkları, denize döküldükleri günleri unutmuştur. Arzu ederse, talebi olursa tarihi tekerrür ettirmek, Türk Milleti için çocuk oyuncağıdır, bu defa Atina’ya kaçmakla da kurtulmaları imkânsızdır.

Yunan Savunma Bakanı mitolojiye kendisini fazlasıyla kaptırmış olacak ki, eski Yunan’daki Zeus’a özenmiş, Apollo’ya öykünmüş, Poseidon gibi olmaya heveslenmiş.

Yunanlıların dedeleri Türk düşmanlığının bedelini ödediler, Anadolu’yu işgal ve istila teşebbüsünün cevabını fazlasıyla almışlardır.

Konya ilimiz kadar bile büyüklükte olmayan bir ülkenin sorumsuz ve sabıkalı siyasetçilerinin iki de bir dişlerini göstermesi beyhude bir çırpınıştır.

Biz Türk milletiyiz. Yunan munan tanımayız, PKK, FETÖ, PYD’den anlamayız.

Türk Milleti olarak esareti boğarız. Zilleti ezer geçeriz. Karanlığı yırtar atarız. Düştüğümüz yerden doğrulur, güneş olur doğarız. Devir artık başkalarının ne düşündüğünün dikkate alındığı devir değildir.

Türk milleti ne pahasına olursa olsun, kimden, hangi uluslararası kurum veya kuruluştan gelirse gelsin zorba dayatmalara tamam demez, alttan almaz, alamaz.

Türkiye’nin sinir uçlarına dokunan, hassasiyetleriyle oynayan kim olursa olsun sonuçlarına katlanmıştır, bundan sonra da katlanmaya mahkûmdur.

Tarih boyunca kahramanlık destanları yazarak, fırın gibi siperlerde can ve kan takviyesi yaparak elde ettiği tarihi haklarından, milli kimlik ve geleceğinden vazgeçmeyecektir.

Artık günümüzde herkes pozisyonunu Türkiye’ye göre belirlemek mecburiyetindedir. Asır Türk asrıdır. Hedef Kızılelma, hedef Turan ülküsüdür.

Yunanistan’ın maceraperest bakanı ve aynı düşünceye sahip siyasetçileri önümüzü kesmeye kalkışırlarsa, enselerinden tutacak irade dimdik ayaktadır. 1920’li yıllarda olduğu gibi Anadolu’da hazır beklemektedir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.