Diyanet İşleri Başkanı cenaze için Çorum'a geliyor

Almanya’nın Hanau kentinde ırkçı terör saldırısında öldürülen hemşehrimiz Fatih Saraçoğlu'nu bugün İskilip'te toprağa verilecek. Cenazeye DİB Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılması bekleniyor.

25 Şubat 2020 Salı 00:53
Diyanet İşleri Başkanı cenaze için Çorum'a geliyor

Almanya’nın Hanau kentinde ırkçı terör saldırısında öldürülen hemşehrimiz Fatih Saraçoğlu ve Gökhan Gültekin ile Sedat Gürbüz’ün cenazeleri bu gece Türkiye’ye ulaştı.

Saldırıda hayatını kaybeden hemşehrimiz Fatih Saraçoğlu’nun naaşı bu gece Ankara Esenboğa Havalimanı’na gönderildi. Saraçoğlu’nun naaşı ailesi ve yetkililer tarafından havalimanında karşılandı. Saldırıda öldürülen Gökhan Gültekin’in naaşı ise önce İstanbul’a, ardından memleketi Ağrı Eleşkirt’e gönderilirken, Sedat Gürbüz ise Frankfurt yakınlarındaki Dietzenbach kasabasında toprağa verilecek.

Çorumlu Fatih Saraçoğlu'nun cenazesi bugün (Salı) öğle namazına müteakip İskilip Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Hacıkarani Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Cenazeye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın yanı sıra Ankara’dan yetkililerin katılması bekleniyor.

Son Güncelleme: 25.02.2020 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-02-25 01:11:36

Allahım mekanını cennet eylesin ailesine sonsuz sabırlar ihsaneyleylesin kahrolsun Türk düşmanları