Filistin’de zeytin fidanlığı

Selamet Derneği merhum Erbakan’ın vefatının 9. yılında, işgal altındaki Filistin topraklarında zeytin fidanlığı oluşturacak.

22 Şubat 2020 Cumartesi 00:36
Filistin’de zeytin fidanlığı

Selamet Derneği Çorum Temsilcisi Ali Osman Tortum, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 9. yılında, işgal altındaki Filistin topraklarında zeytin fidanlarını toprakla buluşturacaklarını bildirdi. Filistinliler’in geçim kaynağı olan zeytin ve meyve ağaçlarının, işgal ve saldırılarla azaldığını ve insanların yaşamını olumsuz etkilediğini belirten Tortum, “İşgalci İsrail’in yıktığı ve yaktığı Filistin topraklarında doğal yaşam alanlarının korunması, sağlıklı bir çevrenin oluşturulması için Kudüs ve çevresinde Selamet Derneği olarak ‘Prof. Dr. Necmettin Erbakan Zeytin Fidanlığı’ kuracağız. Filistinli kardeşlerimizin ana geçim kaynağı olan zeytin meyvesi için ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Filistin’de yapacağımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan Zeytin Fidanlığı için tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz.” Dedi.
Bir zeytin ağacı bedelinin 80 TL olduğunu aktaran Tortum, bagis.selamet.org.tr adresinden online bağış yapılabileceği gibi Kuveyt Türk Bankası IBAN TR15 0020 5000 0951 7759 7000 01 hesabına ödeme yapılabileceğini hatırlatarak, son katılım tarihinin 27 Şubat Perşembe günü olduğunu sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 23.02.2020 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.