'Firavun'un da Musa'sı vardı, inşallah bunların Musa'sı yakındır'

Başbakan Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye bir yıl tahammül edilmediğini belirterek, "Bu nasıl insanlık? Bu nasıl demokrasi?" dedi.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 15:28
'Firavun'un da Musa'sı vardı, inşallah bunların Musa'sı yakındır'

Bölgede güçlü bir Türkiye'nin istenmediğini de vurgulayan Erdoğan, şöyle dedi: 'Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz.' 
Memleketinde temaslarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çayeli ilçesinde vatandaşlara hitap etti.
Suriye’de kimyasal silah kullanılmasına bir kez daha tepki gösteren Başbakan Erdoğan, “O yavruları gördük, kimyasal silahla öldürüldüler. 200'e yakın çocuk şehit edildi. Buna rıza göstermek mümkün mü?” dedi.
Türkiye’nin Suriye halkına kapılarını açtığını ifade eden Erdoğan, “Şu ana kadar 2 milyar dolar harcama yaptık” diye konuştu.
Mısır’da cumhurbaşkanı seçilen Muhammed Mursi’ye bir yıl bile dayanılmadığını söyleyen Erdoğan, şöyle konuştu: “Mursi’ye 1 yıl tahammül edemediler. Bu nasıl insanlık? Bu nasıl demokrasi?”
Tahliye edilen Mübarek’in sevinçten dört köşe olduğunu dile getiren Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Mazlumların ahı yerde kalmaz. Zalimler hiçbir zaman payidar olmaz. Her firavunun bir Musa’sı vardır. İnşallah bunların da Musa’sı yakındır."
"Güçlü bir Türkiye’nin istenmediğini vurgulayan Erdoğan, “O halde kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” şeklinde konuştu.

Yaygın basın

Son Güncelleme: 28.07.2018 00:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.