Gazze’de Engelleri Kaldır

Çorum İHH Kadın Kolları, Gazze'de Engelleri Kaldır projesini başlatıyor.

21 Şubat 2019 Perşembe 00:23
Gazze’de Engelleri Kaldır

Çorum İHH Kadın Kolları, Filistin yararına düzenlenen biletli kahvaltı programı 23 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da Çorum İHH Ofisi Mavi Marmara Konferas Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Programa İHH Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Taşçı katılarak, ‘’Ümmet  Coğrafyaları ve  Ümmet Bilinci’’ konulu konferans verecek.
İsrail'in 30 Mart 1976'da Filistinlilere ait binlerce dönüm araziye el koymasının ardından yaşanan olayların anıldığı "Toprak Günü"nde Filistinlilerin yaptıkları direnişin sembolü olan ‘Büyük  Dönüş Yürüyüşü’  gösterileri esnasında ve İsrail saldırıları sonucunda Gazze’de 2000’den fazla tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan insan tespit edildi. Her geçen gün şartları zorlaşan  Gazze’de  bu insanların hayatını bir nebze kolaylaştırmak için  ‘’Gazze’de Engelleri Kaldır ‘’  projesi  İHH Kadın Kolları tarafından başlatıldı. Çorum İHH  Kadın Kolları’nın bu  projeye destek amaçlı düzenlediği simitli kahvaltı programına bütün hanımlar davetli.


 

Son Güncelleme: 21.02.2019 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165