İnsani drama dikkat çektiler

AK Parti Ankara Milletvekili APA Türk Grubu Başkanı hemşehrimiz Asumen Erdoğan, Rohingya, Yemen ve Filistin’de yaşanan insani drama dikkat çekildiğini belirtti.

03 Aralık 2018 Pazartesi 13:18
İnsani drama dikkat çektiler

AK Parti Ankara Milletvekili Asya Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı (APA) ve Dışişleri Komisyonu Üyesi hemşehrimiz Asumen Erdoğan, Türkiye'nin dönem başkanlığını yaptığı Asya Parlamenterler Asamblesi’nde (APA) konuştu.

yenikapihaber.com'da yer alan habere göre, Asuman Erdoğan APA’da Kaşıkcı cinayetini kınayan bir bildiri yayınlandığını, ayrıca Rohingya, Yemen ve Filistin’de yaşanan insani drama dikkat çekildiğini ifade etti.

Erdoğan, "Yine her zaman çok duyarlı bir kuruluş olan APA Filistinlilerin yaşadığı sıkıntılara Kudüs'ün İsrail tarafından başkent ilan edilmesi yönündeki tepkilerini dile getirdi ve Filistin halkının yanında olduğunu deklare etti. Amerika'nın büyükelçiliğini Kudüs'e taşınması da kınandı. APA’da genelde etkin ülkeler arasında Çin, Rusya, Pakistan, Bangladeş, Hindistan var. Kendi aralarında sıkıntı olmasına rağmen bu toplantılarda ortak noktalara varılması oldukça anlamlı. İnşallah bundan sonra da Türkiye'yi en güzel şekilde temsil edeceğiz.” dedi.

Son Güncelleme: 03.12.2018 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.