İsrail'e yer arıyorsanız...!

Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kerim Üngör, "Trump İsrail'e yer arıyorsa Washington’a çeksin." dedi."

11 Aralık 2017 Pazartesi 14:46
İsrail'e yer arıyorsanız...!

Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kerim Üngör, "Trump İsrail'e yer arıyorsa Washington’a çekin." dedi."

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü siyonistlerin başkenti olarak tanıması kararını kınadıklarını belirten Üngör, “Filistinlilere cehennem etmeye çalıştığınız Kudüs, unutmayın ki, İsrail’e cennet olmayacaktır. ABD, dünyayı yeni bir savaşın ve kaosun içine sürüklemeye çalışıyor. ABD-İsrail yapımı bu kirli strateji ya Kudüs’ün direniş hatlarına çarpıp çökecek ya da bütün dünyayı esir alacaktır” dedi.

Üngör, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Hz. Ömer’in, Sultan Selahaddin’in, Nureddin Zengi’nin, Gümüş Tegin’in, Birinci Kılıçarslan’ın, Abdülhamid’in, Şeyh Ahmet Yasin’in, Rantisi’nin, Erbakan’ın takipçileri olarak Kudüs’e layık öğrenciler olacağız. ABD’nin alçakça adımı, ümmetin ayağa kalkmış öfkesi için bir korku değil, bilenme sebebidir.”

'DİPLOMATİK İLİŞKİLER KESİLSİN’

İsrail için bir yer arıyorsanız, Washington’a çekin. Ortadoğu’yu virüsten kurtarın. Müslümanlara cehennem olan Kudüs, İsrailliler için asla bir eman yurdu olamaz. Bunu kim aklından geçiriyorsa bunu aklından çıkarsın. Küresel işbirlikçiler tarafından alınan karara asla müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha haykırıyoruz. Tüm ülkelere çağrımız, İsrail’le tüm diplomatik ilişkiler kesilsin. Dünya 5’ten büyüktür iradesini dillendirmeye devam etmeliyiz.
Kıbrıs Savaşı’nda Türkiye’ye silah ambargosu uygulayan ABD’nin Türkiye’deki 21 üssü ve tesisi kapatıldı. O dönemde ABD bayrakları indirilmiş, yerine Türkiye bayrakları çekilmişti. 15 Temmuz dahil, bu ülkedeki tüm darbe girişimlerinin arkasında bir ABD hinliği, parmağı vardır. Eva Morales, ‘Dünyada faşist bir darbe ihtimali olmayan tek ülke ABD’dir, çünkü orada ABD Büyükelçiliği yoktur’ der. Filistinlilere cehennem olan bir Kudüs, İsraillere asla cennet olmayacak. Kudüs’ün cehenneme çevrildiği bir dünya kimseye barış yurdu olamaz. Bedeli ne olursa olsun, Kudüs özgürleşecek, siyonizm İslam dünyasının kalbinden sökülüp atılacak. Emperyalizm yenilecek, Kudüs direnişi kazanacak. Yaşasın direnişin ve onurun başkenti Kudüs.”

Son Güncelleme: 11.12.2017 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okur Yazar 2017-12-11 15:05:08

"Filistinlilere cehennem olan bir Kudüs, İsraillere asla cennet olmayacak. " süper tespit kaleminize yüreğinize sağlık!

Avatar
ahmet kılıç 2017-12-12 08:36:21

Yüreğine kalemine sağlık Mustafa hocam