İsrail’i protesto için Çorum’dan yola çıktı

Çorum’un Osmancık ilçesinde yaşayan Mehmet Derindere, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etmek için yola çıktı.

20 Mayıs 2021 Perşembe 15:07

Çorum’un Osmancık ilçesinde yaşayan Mehmet Derindere, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla il il gezmek için bisikletiyle yola çıktı.

İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarına protestolar yurdun dört bir yanında sürüyor. Osmancık ilçesinde yaşayan 66 yaşındaki Mehmet İncedere de, yapılanlara kayıtsız kalmadı. Bisikletiyle yola düşen İncedere, yapılan zulme dikkat çekmek istiyor. Protestosuna Çorum’un ilçelerini gezerek başladığını belirten Derindere “Anadolu uyuma, Yahudi malı kullanma” pankartıyla sosyal mesaj da veriyor.

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’yı yıkıp yerine Süleyman Mabedi kurmak isteyen, Filistinli çocuklara, savunmasız insanlara soykırım uygulayan İsrail’e karşı tek başına yola çıktığını dile getiren Derindere, “Aynı Hz. İbrahim Aleyhisselamın Nemrut’un ateşine atılıp, karıncanın onun ateşini söndürmeye çıktığı gibi ben de Türkiye’yi gezmeye İsrail’i protesto etmek, bütün halkımızı bilgilendirmek ve onları uykudan uyandırmak için yapıyorum. 1900’lü yılların başlarında bizi soğuk su kazanının içine koyup, sonra ateşi yakıp yavaş yavaş uyuşturan bu Siyonist sistemin uykusundan uyanmak için 'Anadolu uyuma Yahudi malı kullanma' diye yola çıktım. Ben mücadeleme yalnız olarak devam ediyorum. Gerekirse bisikletimle, gerekirse otostop yapacağım. Yaşım müsait değil asker olamıyorum, zengin değilim para gönderemiyorum. Onun için bende gezerek mücadelemi vermek istiyorum" dedi.

Bisikletiyle yola çıkan Mehmet Derindere, İsrail aleyhine sloganlar atarak yoluna devam etti.


İHA

Son Güncelleme: 20.05.2021 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Komik 2021-05-20 15:16:54

:)

Avatar
SÜLEYMAN 2021-05-20 15:35:31

İNCERE Mİ DERİNDEREMİ

Avatar
İsraili protesto ediyorum 2021-05-20 15:50:34

Markette satılan israil mallarını almıyorum. PAZARDA SATILAN İSRAİLiN KISIR TOHUMLARİYLA YETİŞMİŞ DOMATES SALATALİK PATLICAN BİBER KARPUZ PATATES KABAK VS. ALMIYORUM

Demek isterdim...

Avatar
Bcycle 2021-05-21 09:27:24

Dayicigim sen o pisikler ile nereye kadar gidecen :)

banner165