MHP tam kadro sergide

MHP zulmü anlatan sergiyi gezdi

10 Eylül 2017 Pazar 00:02
MHP tam kadro sergide

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan TÜRKAV Başkanı Fikret Akdağ ve MHP'li yöneticiler, Ülkü Ocakları’nın Hürriyet Meydanı'nda açtığı '’Myanmar Zulmüne Baş Eğme'’ isimli fotoğraf sergisini ziyaret etti.


MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, dünyanın hemen her köşesinde Müslümanların, zalimlerin ve insan canından, kanından nemalanan canilerin kurbanı olduğunu söyledi.

Aras, yaptığı açıklamada şöyle dedi;”Myanmar’daki insanlık trajedisi ve müslümanların katledilmesi insanlığın gözleri önünde cereyan etmektedir.

İnsanlık Myanmar’da bir felaket yaşamaktadır. Çocuk, kadın, yaşlı demeden sivil ve masumların hedef alınması şiddet ve dehşetin boyutundaki korkunç ve kahredici gerçeği çok net ortaya koymaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Müslümanlara yönelmiş saldırıları lanetliyoruz. Çok acil insani ve diplomatik müdahalelerle katliamın önüne geçilmesi çağrısında bulunuyoruz. Uluslararası kamuoyunun bu tür feci olaylara ilgisiz ve duyarsız kalmamasını umut ediyoruz. Unutulmasın ki, zulme sessiz ve seyirci kalanlar, zalimlerin emel ve heveslerine zımnen destek çıkan yüzsüzlerdir.

Bugün burada Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Çorum İl Başkanlığımızın Myanmar’daki zulmü ve bu vesileyle dünya Müslümanlığının yaşadığı felaketi gözler önüne seren fotoğraf sergisine katılmış bulunuyoruz. Bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler de aziz hemşerilerimizi bu fotoğraf sergisine davet ediyoruz.
Dünya Müslümanlığının yaşadığı felaketlere karşı duyarlı olmaya çağırıyoruz. Gelin hep birlikte dünyada Müslümanların feryadına kulak verelim, sesimizi hep birlikte duyuralım.

Bu sergiyi açarak Myanmar felaketine kulak veren, zulme karşı sessiz kalmayan Ülkü Ocaklarımızın Başkan ve yöneticilerini tebrik ediyorum.”








Son Güncelleme: 10.09.2017 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165