Ömer Kılıç yazdı, onlar da bizim imtihanımız

Habercim 19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, ‘Kar ve Çadır' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

24 Ocak 2022 Pazartesi 01:33
Ömer Kılıç yazdı, onlar da bizim imtihanımız

Habercim 19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, ‘Kar ve Çadır başlıklı yazısında, uzun bir kuraklıktan sonra Türkiye’yi etkisi alan yoğun kar yağışının getirdiği sevince ve berekete dikkat çekti.

Bizi sevince boğan kar bereketinin, herkes için o kadar da mutluluk kaynağı olmadığına işaret eden Kılıç, “Ama madalyonun başka bir yüzü daha var tabii. Bizi sevince boğan kar, herkes için o kadar da mutluluk kaynağı değil. Isınma derdi olmayan sıcacık evlerde yaşayanlar için kış demek, kar topu, kardan adam, kayak gibi eğlenceli olağanüstü güzel bir mevsim demek. Ama odunu, kömürü olmayan ya da aklı gelecek doğalgaz faturasında olanlar için hiç de öyle değil. Çatısı akan, duvarların çatlaklarından soğuk rüzgarların girdiği evlerde yaşamak zorunda olanlar için karın hiç de güzel olmadığı muhakkak. Hele derme çatma barınaklarda, bezden çadırlarda yaşamak zorunda olanlar için kışın nasıl bir kabus olduğunu insan tahayyül bile edemiyor...Geçenlerde henüz karın yağmadığı ama fırtınayla gelen yağmurun çadırları bastığı, bir kısmını uçurduğu, Türkiye’nin Suriye sınırındaki sığınmacı kampları yansıdı sosyal medyaya...”ifadelerine yer verdi.

Ömer Kılıç’ın köşe yazısının tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

https://www.habercim19.com/profil/27/omer-kilic

Son Güncelleme: 26.01.2022 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Okur 2022-01-25 22:20:33

Biraz empati lütfen! Irkçılık ve yabancı düşmanlığı gözleri kör, kulakları sağır yapmış, Allah ıslah etsin

Avatar
Yorum 2022-01-25 22:27:58

Yukarıda ki yorum yapanlardan bir çoğuda bizim hiçbir şeyimiz değil, bu toplumun çok az bir kısmını temsil ediyorlar, iyi ki bu vicdansızlara rağmen iyi insanlar var…

Avatar
Yabancı 2022-01-25 22:38:53

Asayiş olaylarında yabancıların oranlarının ne kadar düşük olduğu yetkililer tarafından kaç kez açıklanmasına rağmen bunu halle azına sakız eden nato kafaya ne anlatırsan anlat…

Avatar
Çağrı 2022-01-25 22:49:42

Aman bulaşmaya görsün!
Irkçılık, ne yazık ki tedavisi olmayan bir hastalık!

Yeryüzü Allah’ındır. Allah azze ve cellenin arzında Rahman’ın kullarını yabancı görmek insanın fıtratına yabancılaşması halidir.

Çaresiz, mazlum kardeşlerimize destek olup sahipsiz bırakmayan, onların sıkıntılarını gündeme getirip giderilmesi adına çaba sarf edenlerden Allah razı olsun.

• Habercim19 da “Yorumunuz” kısmını “Tahkirleriniz” gibi değiştirebilir. Bu yorumların yayınlanmasında hiçbir standart gözetilmediği ortada. Yorum/görüş değil; tahkirler/iftiralar yayınlanıyor.

Avatar
Berk 2022-01-24 16:27:03

Bırakın artık suriyeli güzellemesini, savaşın ortasında 10 bebek yapan adama kadına mı acıyacağız, her gün bir olay her gün bir taciz tecavüz

Misafir Avatar
Millet 2022-01-26 10:37:30 @Berk

Adıma acımazsan o çocuklara da acımayacaksın bu ne vicdansızlık. kafaya takmışsınız taciz tecavüz kaç tanesini gözünle gördün.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Murat 2022-01-26 09:11:54

Bunların düşmanlığı sadece muhacirlere değil, kendilerinde başka herkese, her kesime düşmanlar, iflah olmaz bir cenderenin içinde oyalanıp duruyorlar...

Avatar
İyilik 2022-01-26 09:13:48

İyiliği ve yardımlaşmayı değil, düşmanlığı ve aç gözlüğü yaygınlaştırmaya çalışan bir zihniyet her zaman var, bunlara rağmen iyiler de var çok şükür, bunlar elinde olanı sadece yabancılarla değil, komşusuyla bile paylaşmazlar... Bu bir zihniyet meselesi...

Avatar
Kamplar 2022-01-26 09:31:25

Kamplarda yoğun kış şartlarından dolayı şuana kadar 15 çocuk donarak öldü, acaba sıcak evimizde alimizle kışın ve yağan karın keyfini sürerken yazar biraz düşünmeye ve yardımlaşmaya davet etmiş, kötü mü yapmış, yorumlara bakınca evet çok kötü yapmış, rahatsız etmiş birilerini.

banner165