Ömer Kılıç yazdı, Ukrayna olayı kimseyi yanıltmasın

Habercim19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, dünyanın en sıcak gündemi olan Rusya-Ukrayna savaşını değerlendirdi.

03 Mart 2022 Perşembe 14:51
Ömer Kılıç yazdı, Ukrayna olayı kimseyi yanıltmasın

Habercim19 Yazarı Av. Ömer Kılıç, dünyanın en sıcak gündemi olan Rusya-Ukrayna savaşını değerlendirdi. Putin’in Çeçenistan’dan Suriye’ye ayrım yapmadan şehirleri, sivilleri bombalayarak kolay zaferler elde etmesinin kendisinde durdurulamayacağı etkisine neden olduğunu aktaran Kılıç, Kırım’ı ilhakının, Gürcistan’ın parçalamasının ise bugünler için düşündüklerini açıkça ortaya koyduğunu vurguladı.

Güç zehirlenmesi yaşayan bütün diktatörler gibi Putin’in de çok fazla hesap yapmayı gereksiz gördüğü yorumunu yapan Kılıç, ‘Ukrayna: Batı cephesinde değişen bir şey yok’ başlıklı yazısında ABD başta olmak üzere Batı dünyasının tavrına ayrı parantez açtı.

Kılıç, değerlendirmesinin son bölümünde; “Ukrayna olayı kimseyi yanıltmasın. Aynı şey Türkiye'nin başına gelse NATO üyeliğine rağmen rahatlarını bozar da, risk alırlar mı? Belki şartlar öyle gerektirirse jeopolitik kaygılarla davranabilir, bir koruma sağlayabilirler ama kesinlikle bunu insani kaygılarla yapmayacaklardır. İnanmayan Suriye'ye baksın. Bombalardan kaçarak canını kurtarmaya çalışan mültecilerin botlarını nasıl batırdıklarına baksın. Sınır boylarında üzerlerine tarım ilacı sıkılan kadınlara çocuklara, elbiseleri soyulup, paraları alınarak ölüme terk edilen donmuş cesetlere baksın. Hâsılı garp cephesinde değişen pek bir şey yok.” İfadelerine yer verdi.

Ömer Kılıç'ın yazısının tamamını bu linkten okuyabilirsiniz...https://www.habercim19.com/ukrayna-bati-cephesinde-degisen-bir-sey-var-mi-makale,545.html

Son Güncelleme: 03.03.2022 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2022-03-03 22:02:44

Batı tutarsız Suriye ve Irak’da duyarsızken, Ukrayna için duyarlılık hat safhada.. Bizdeki Sol, Ulusalcı, Kemalist ve İrancılar ise daha tutarlılar Suriye’de Ukrayna’da da işgalcinin yanındalar!!!

Avatar
EMEKLİ 2022-03-03 23:38:14

Kaleminize sağlık ustadım. Cok doğru tesbitlerde bulundunuz

Avatar
Komik bir yorum 2022-03-04 21:01:45

SURİYEDE işgalci kim? Dünyanın 4 bir yanında suriyede cihatçı dolduran kim... Adamların ülkerine asker gönderen kim? 3 iq zekanızla yorum yazıyorsunuz