Rejim havadan ve karadan vuruluyor

Türkiye rejim hedeflerini havadan ve karadan vuruyor.

28 Şubat 2020 Cuma 01:24
Rejim havadan ve karadan vuruluyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan güvenlik zirvesinin ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan son dakika açıklaması geldi. Altun, "Hava ve kara ateş destek unsurlarımızla rejimin bilinen tüm hedefleri ateş altına alınmıştır, alınmaya devam etmektedir." dedi.
İşte Altun'un o açıklaması:
Esed rejiminin yüz binlerce Suriyelinin ölümünden sorumlu olduğu vurgulanarak, namlusunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerini korumak üzere görev yapan askerlerimize doğrultan gayrımeşru rejime misliyle mukabele edilmesi kararlaştırılmıştır. Hava ve kara ateş destek unsurlarımızla rejimin bilinen tüm hedefleri ateş altına alınmıştır, alınmaya devam etmektedir. Geçmişte Ruanda’da, Bosna Hersek’te yaşananların bugün İdlib’de tekrarlanmasına seyirci kalınamaz; kalınmayacaktır. Kahraman askerlerimizin kanı yerde bırakılmayacaktır. Suriye sahasında devam eden faaliyetlerimiz, bayrağımıza uzatılan eller kırılana dek sürecektir.
Kaynak: Milliyet

Son Güncelleme: 28.02.2020 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-02-28 09:25:54

Türkün Türkten başka dostu yoktur..

Avatar
Doğrubilgi 2020-02-28 01:42:14

Vursun bakalım nereye kadar vuracak.Klasik haberler başlar şimdi.ŞEHİTLERİMİZ KANI YERDE KALMAYACAK, BİRKAÇ ŞEHİT, OPERASYON BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR vs. gibi. Bu millet ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diye bağırmaktan başka birşey yapmaz ve sandıkta yine son anda kararını değiştirir maalesef.. Hani Avrupa vizeleri kaldırıyordu hani avrupa suriyeliler için bize maddi yardımda bulunuyordu.Sonun bu olacağı taaa başından belliydi. Halk bunu görebiliyor ama oy verdiklerimiz körleri oynuyor maalesef.Yazık bu vatana.Alıştık değil mi şehit haberlerine...Sadece matematiğimz konuşuyor maalesef şehit haberi duyduğumuzda.Kendim de dahil utanıyorum bu milletin düştüğü kimliksizlikten.Çok çabuk gaza geliyor ve çok çabuk unutuyoruz maalesef bize söylenen yalanları...Hakkım haram olsun bütün bunlara sebep olan kişilere..

Misafir Avatar
doğrular 2020-02-28 09:35:16 @Doğrubilgi

Adam doğru söylemiş beyler, neyini beğenmediniz yorumun.Gerçekleri duymak da okumak da istemiyoruz anlaşılan

Beğenmedim! (5)
Avatar
Halk 2020-02-28 01:35:05

Baştan beri yanlış politika.

Avatar
utanç 2020-02-28 02:03:39

şu an itibariyle 29 şehit var. inşAllah daha fazlası olmaz. bu millet Soma'da bir gece de vefat eden 300 den fazla kişiyi 1 haftada unuttu ve unutturuldu bizlere..Olacakları söyleyelim; tüm türkiyede gıyabi cenaze namazı, kınamalar,klasik horozlanlar, gösteriş amaçlı boş yürüyüş ve bağırışlar...akşamında ise Quqa denilen mekanda siyasilerin oturup şen şakrak konuşmaları..MAALESEF..

Avatar
Suriyeliyi ülkeme dolduran eeyyy akp 2020-02-28 02:28:41

Suriyeli burda yatarken, onların ülkesinde dökülen aslan gibi tüm askerinin hakkını ödesin akp nasıl öderse

Avatar
Yeter artık 2020-02-28 08:14:46

Gönderelim Suriye li gençleri ülkesi için savaşsınlar bizim askerimiz herşeyden kıymetli

Avatar
Vatandaş 2020-02-28 22:10:37

Doğru söyleyeni nerden kovarlar biliyouz.1 asker şehit oldu diye MENEMEN i yakarım diyen M.Kemal ATATÜRK ü özledik.Birkaç şehit diyeni değil, askerlik yan gelip yatma yeri değil diyeni değil,Soma ilçesinde korumalarına vatandaşı dövdüreni değil.Siyaseti bir kenara bırakın da birazcık vicdanınızı dinleyin artık yorumu beğenmeyecek olanlar..!!! aşağıda kim doğru söylemişse yorumunu beğenmemişsiniz..

Avatar
Emekli saglikci 2020-03-01 11:07:48

Nefrete kadar varan siyasi antipatilerinizi bozgunculuk derecesine varacak sekilde kusmayiniz gun beraber olma ve ulkenin dimdik ayakta kalmasi icin kenetlenme gunudur nefretlerinizin gozlerinize gonullerinize perde indirmesine olanak saglamayin