STK'lara Kudüs çağrısı

Akıncılar Derneği sivil toplum kuruluşlarına Kudüs için harekete geçilmesi çağrısında bulundu

06 Aralık 2017 Çarşamba 00:57
STK'lara Kudüs çağrısı

Çorum Akıncılar Derneği Başkanı Mustafa Necati Çağdaş, ABD Başkanı Donald Trump’ın büyükelçiliği Tel Aviv’den Kudüs’e taşıyacağı yönünde çıkan tartışmalarla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Amerika ve siyonist rejimin Kudüs oyununun Müslümanlara açıkça açılmış yeni bir savaşın başlangıcı olduğunu belirten Çağdaş,

Kudüs’un Müslümanlara Peygamber Efendimizin emaneti olduğunu hatırlatarak, “Filistin’de devam eden intifada mücadelesi desteklenmelidir. Kitlesel eylemlere dönüştürülmeli, bu alçakça yapılmış istilaya son verilecek adımlar bir bir atılmalıdır” dedi.

Kudüs’ü asla siyonist terör devletinin eline bırakamayacaklarını ifade eden Çağdaş, Müslümanların ilk kıblesi olan bu kutsal şehirin ne pahasına olursa olsun müdafaa edileceğini kaydetti.

Dünya Müslümanların harekete geçirilmesini isteyen Çağdaş, şöyle dedi; ”Tepkiler dünya geneline yayılmalı, Kudüs’le ilgili TBMM’ de özel oturum düzenlenmelidir. Çağrımız tüm sivil toplum kuruluşlarınadır. Yaklaşık üç yıl önce Akıncılar Derneğimizin öncülüğünde Çorum’da yapılan Özgür Kudüs yürüyüşünü gelin hep birlikte tekrarlayalım, sembolik bir Kudüs çadırı oluşturup her gün bir STK’ nın katılımıyla şehrimizde nöbet çadırı oluşturalım. Sade bir basın açıklamasıyla geçirilemeyecek kadar önemli olan bu olaya hep beraber sahip çıkalım. Kudüs sevdadır, Kudüs özgürlüktür ve Kudüs onurumuzdur”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.