STK’lardan seferberlik kararı

Çorum İnsani Değerler Platformu İdlib halkı için yardım seferberliği başlatılmasını kararlaştırdı.

13 Ocak 2020 Pazartesi 15:29
STK’lardan seferberlik kararı

Çorum İnsani Değerler Platformu’nun bu ayki istişare toplantısında darda olan mazlum İdlib halkı için yardım seferberliği başlatılması kararlaştırıldı.
Yardımlar, mesaj, ayni ve nakdi olarak, AFAD, Kızılay, İHH ve Deniz Feneri üzerinden mazlum ve mağdur İdlib halkına ulaştırılacak.

İDP Dönem Sözcüsü Tekin Çınar, yaptığı açıklamada, “Çorum İnsani Değerler Platformu, gelinen bu noktada,  ‘İdlip İçin Ayağa Kalk Çorum’ sloganıyla mazlum ve mağdur İdlib halkı için güçlü bir yardım seferberliği başlatılmasına karar vermiştir. Yardımların hızlı ve  etkili bir şekilde yerlerine ulaşması için daha önce yardım faaliyetleri konusunda uzmanlığını kanıtlamış AFAD, Kızılay, İHH ve Deniz Feneri üzerinden yapılacaktır. Yardımların ayni ve nakdi yardımlar olacak şekilde yapılması planlanmıştır. Çorum İnsanî Değerler Platformu olarak, hayırseverlerimizi belirlediğimiz derneklerin İDLİB için başlattıkları yardım kampanyalarına destek olmaya davet ediyoruz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2020-01-14 10:19:15

Yaklaşık iki yıldır açık kapı politikası izlenmiyor ve yeni sığınmacı alınmıyor. Arap düşmanlığından dolayı bu konuda bilen bilmeyen konuşuyor. Bütün sığınmacılar sınırın Suriye tarafında karşılanıyor, Suriye tarafında oluşturulan çadırlarda barındırılmaya çalışılıyor. Yapılan sınırlı yardımlara da karşı çıkılıyor ve çamur içinde yaşamaya çalışan çocuklara da yardım edilmesin diyen varsa onları da Allah'a havale ediyorum.

Avatar
Ahmet 2020-01-13 15:45:36

Yaklaşık 2 ay önce bir operasyona başlamıştık. Operasyon sonrası Suriyeliler geri dönecekti. Ekonomik saldırıya dahi göğüs gererek operasyona başlamıştık. Sonra ne oldu da 300-400 bin daha Suriyeli geliyor? Kendi elimizle Ortadoğı'daki Arap nüfusu Yahudi devleti genişleyecek şekilde azaltıyoruz. Boşver reisim operasyon devam etsin düzgünce. Ekonomik saldırı da zaten yapacağını yaptı, e araştırıversinler mal varlığını, bekadan daha mı önemli?

Avatar
Temel 2020-01-13 16:35:03

Bunlar Ak parti arka bahçesi Ama idlib e yardım edilmeli

Avatar
Çorumlu sağlıkçı 2020-01-13 17:05:16

Müslüman Türk bir kardeşiniz olarak benım hakkım yeniyor mağdur ediliyorum desem bunların hiçbirnin umrunda olmaz..

Avatar
çorumlu 2020-01-14 15:14:48

çorumdaki kendi fakirlerimiz için ne yapabiliriz.düşüncesi olursa bende varım.

Avatar
Yeni Gineli Ama Papoa Değil 2020-01-14 02:54:02

La bitmedinizya, şu milletin yakasından bi düşmedinizya. Yarın mahşerde nasipse şikayet edecem hepinizi.

Avatar
bir üye 2020-01-14 08:12:43

Ahmet saatci niye yok toplantida. memur sen baskanligini kaybetti diyemi gelmiyor. zaten kendi saglik senide dusundugu yok kimbilir hangi üyenin ayagını kaydırıyım diye düsünüyordur