Velipaşa’da ağırladılar

Çorum’a gelen Afrika Büyükelçi Eşleri Topluluğu (ASHOM) Velipaşa Konağı’nda ağırlandı.

16 Mayıs 2019 Perşembe 16:14
Velipaşa’da ağırladılar

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri’ni incelemek üzere  Çorum’a gelen Afrika Büyükelçi Eşleri Topluluğu (ASHOM) Velipaşa Konağı’nda ağırlandı.

İlk olarak Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret eden konuklar, ülkeler arası iletişimi ve dayanışmayı artırmak amacıyla yaptıkları proje kapsamında Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerine 5 adet overlok makinesi, 5 adet de dikiş makinesi hediye etmişlerdi.

Çorum’u çok sevdiklerini belirten ASHOM Başkanı Fatou Conteh, Çorum Belediyesi’nin kadınlara ve engelli bireylere sağladıkları imkanların kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Conteh, karşılıklı bilgi paylaşımının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi ve misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Çorum Belediyesi Veli Paşa Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde kurslarını ve Sanat Sokağını gezen ASHOM heyeti ardından Engelli eğitim ve rehabilitasyon Merkezinin Bahabey Çamlığında Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri etkinliklere katıldı. Engelli öğrencilerle resim yapan, dans gösterilerini izleyen ASHOM heyetine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir eşlik etti.

Son Güncelleme: 17.05.2019 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.