Yargıtay Başsavcısı'ndan hayırlı olsun ziyareti

Yargıtay Başsavcısı hemşehrimiz Bekir Şahin başkanlığındaki heyet Büyükelçi Doç. Dr. Cahit Bağcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

03 Haziran 2021 Perşembe 16:00
Yargıtay Başsavcısı'ndan hayırlı olsun ziyareti

Yargıtay Başsavcısı hemşehrimiz Bekir Şahin başkanlığındaki yüksek mahkeme heyeti Azerbaycan Bakü Büyükelçisi hemşehrimiz Doç. Dr. Cahit Bağcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yargıtay Başsavcısı Bekir Şahin ve heyeti Türkiye Cumhuriyeti Azerbaycan Bakü Büyükelçiliği’ni ziyaret etti. Büyükelçi Cahit Bağcı’ya hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileten Şahin, güzel temennilerde bulundu. Ayrıca Azerbaycan ziyareti ve çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Azerbaycan’ın Türkiye Büyükelçisi Cahit Bağcı da, Yargıtay Başsavcısı Bekir Şahin’in 3 gün süren çok verimli ve önemli bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek, “Sayın Yargıtay Başsavcımız gönlü Çorum’da olan mütevazı bir insan.” dedi.

MADALYA TAKDİM EDİLDİ

Öte yandan savcılık kurumları arasında işbirliği ve dostluk ilişkilerinin pekiştirilmesinde gösterdiği hizmetlerden dolayı Azerbaycan Yargıtay Başsavcısı Kamran Aliyev tarafından Türkiye Cumhuriyeti Yargıtay Başsavcısı Bekir Şahin’e ‘Azerbaycan Başsavcılığının 100. Yıldönümü Madalyası’ takdim edildi.

Son Güncelleme: 04.06.2021 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil 2021-06-04 19:05:56

gönlü çorum'da olan insan çorum'a çorumluya ne yapmış? Hiiiiiiççççç. Ne yapmalı ki!!!!!!!!!!!??????????

Avatar
Başsavcı 2021-06-04 10:41:58

Başkan değil